Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Jenni Poikelus ei stressannut TTK:sta - Viime kesä meni "makkaraa, kaljaa ja jäätelöä nauttiessa..."

Jenni Poikelus pisti tanssikengät jalkaan ja veti hienosti Tanssii Tähtien Kanssa -parketilla yhdessä Sami Heleniuksen kanssa.

15.11.2021 klo 10:40

Jenni Poikelus

Jenni Poikelus, 33, on puhetyön ammattilainen, joka on nähty myös tv:ssä erilaisissa visailuohjelmissa. Kuva: KKM


Jenni Poikelus on radiotoimittaja, televisioesiintyjä ja käsikirjoittaja. Hän astui tänä syksynä aivan uudelle alueelle, kun hän tuli mukaan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan.


TTK:ssa sanavalmis nainen ei kuitenkaan ollut juontajahommissa, vaan kisaajana. Poikelus tanssi TTK:ssa yhdessä Sami Heleniuksen kanssa.Miksi lähdit mukaan, mikä oli tärkein syy?

- Tärkein syy oli itsensä ylittäminen ja se, että pääsen oppimaan jotain aivan uutta, jotain mitä en ole koskaan aikaisemmin tehnyt. Tämä on iso ja hieno kokemus.


Suostuitko siltä istumalta, kun sinua pyydettiin ohjelmaan?

- Kyllä aika nopeasti suostuin mukaan, en voinut kieltäytyä tästä. Tämä on niin älytön ja hieno kokemus, oli ihan pakko lähteä mukaan. Saattoi olla, että olen joskus aiemmin pohtinut asiaa ja päätös oli helppo.


Jenni Poikelus

Tähtioppilas Jenni Poikelus ja tähtiopettaja Sami Helenius. Kuva: KKM


Miten valmistauduit fyysisesti / henkisesti?

- Olisko pitänyt valmistautua? Mietin jossain kohtaa, että katselisin Youtubesta tanssiaskelia, mutta sitten viime kesä meni lomaillessa, saunoessa, uidessa, makkaraa, kaljaa ja jäätelöä nauttiessa.


Poikelus on paljastanut Instagramissa harjoitelleensa tanssia joka päivä syyskuun ekasta livestä lähtien. Tässä poseeraus Heleniuksen kanssa 90-luvun hengessä:Suorat lähetykset voivat jännittää esiintymiskokemusta omaaviakin. Miten koet sunnuntain suorat lähetykset?

- Totta kai se jännittää, mutta tässä on mahtavaa se, ettei mun tarvitse puhua. Se on se, mitä mä yleensä teen. Päivittäin radiossa ja joskus telkkarissakin joutuu miettimään, että millaisen vitsin keksin. Nyt ei tarvitse miettiä sitä, vaan tehdä fyysisiä asioita, ei tarvitse olla välttämättä hauska, mikä on ihan kivaa vaihtelua.


Tanssii Tähtien Kanssa su klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat