Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Elämäni biisi OUT, Hengaillaan IN - Jenni Poikelus juontaa, Riku Rantala tuomaroi

Hengaillaan tarjoaa suoraa viihdettä lauantai-iltoihin. Ohjelma aloittaa supersuositun Elämäni biisi -ohjelmapaikalla.

23.1.2023 klo 10:26

Hengaillaan

Jenni Poikelus ja Riku Rantala ovat Hengaillaan-viihdeohjelman vakiokasvot. Kuva: Sari Soininen / YleHengaillaan on Ylen uusi viihdeohjelma lauantai-iltojen iloksi. Se vie julkkiskisaajat studiossa sekä katsojat kotisohvilla junamatkalle ympäri maailman testaamaan yleistietoaan.


Tämän viihdejunan juontaa Jenni Poikelus. Kisan tuomarina toimii Riku Rantala. Studiossa on mukana kokki Kozeen Shiwan, joka valmistaa joka jaksossa yhden vihjeen ruuan muodossa.Hengaillaan on suora lähetys ja kilpailijoina nähdään 16 tuttua kasvoa viihteen, kulttuurin ja median saralta. Mukana ovat: Kirsi Alm-Siira, Lotta Backlund, Esko Eerikäinen, Janne Grönroos, Jani Halme, Riitta Havukainen, Sonja Kailassaari, Shirly Karvinen, Sauli Koskinen, Meeri Koutaniemi, Laura Malmivaara, Tunna Milonoff, Piia Pasanen, Anna Rimpelä, Cristal Snow ja Sami Sykkö.


Kilpailijat mittelöivät kaksihenkisinä tiimeinä. Neljän alkukarsinnan jälkeen kisataan kahdessa semifinaalissa, joista taitavimmat selvittävät tiensä finaaliin. Aihealueina on kaikkea nykyviihteestä historiaan, musiikkiin, taiteeseen, urheiluun ja maantietoon.Ensimmäisessä suorassa lähetyksessä la 28.1. ohjelmatietojen mukaan kilpailemassa ovat Sauli Koskinen ja Cristal Snow sekä Meeri Koutaniemi ja Laura Malmivaara.


Hengaillaan perustuu Ruotsissa huippusuosittuun På spåret -ohjelmaan, jota on tehty jo vuodesta 1987 lähtien. Se lähetetään supersuositun Elämäni biisi -ohjelmapaikalla. Elämäni biisi voitti Kultainen Venla -palkinnon Vuoden musiikkiohjelma -kategoriassa ja Katja Ståhl sai tunnustuksen Vuoden juontajana. Pidetään peukkuja, että suosikkiohjelma palaa ruutuihin tänä vuonna!


Lue myös: Katja Ståhl nappasi Kultaisen Venlan - Muisteli uransa alkua: "Olin yleisön mielestä täysi p**ka..."


Lue myös: Elämäni biisi voitti Kultaisen Venlan - Katja Ståhl heitti iloisen läpän: "Kiitos Tampere!"


Hengaillaan Yle TV1 ja Yle Areena la 28.1.2023 klo 21.00

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Juttuun lisätty Kultainen Venla -palkinnot 25.1.2023

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat