Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

HS: Soutajaguru Jari Saario TTK:ssa - Jännitys laukaisi epämiellyttävän reaktion: "Tuli aamulla..."

Atlantin yli -soutaja Jari Saario nähdään Tanssii Tähtien Kanssa -finaalilähetyksessä Pernilla Böckermanin kutsumana.

23.11.2023 klo 8:45

Jari Saario

Huikeita kymppirivejä TTK-tuomareilta saanut pari Pernilla Böckerman ja Anssi Heikkilä. Kuva: MTV3


Atlantin yli -soutaja, palomies Jari Saario on mukana Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman sunnuntaisessa finaalilähetyksessä. Yhdessä tanssissa on mukana finalistille läheinen ihminen ja Pernilla Böckerman kutsui sisäsoutuvalmentajansa eli Saarion mukaan.


Nyt Saario on antanut haastattelun HS:lle, jossa hän avaa mietteitään sunnuntaisesta koitoksesta.

-Olen oikeasti ja rehellisesti aina vannottanut, että olen maailman huonoin tanssija. En tanssi missään juhlissakaan, kun siitä tulee epämiellyttävä olo. Katson kyllä muun muassa Youtubesta tanssiesityksiä, Saario kertoo HS:lle.


Miltä tuntui saada tällainen puhelu Böckermanilta?

-Se oli pysäyttävä hetki. En uskonut Pernillan olevan tosissaan, koska hän tietää, että en osaa tanssia pätkääkään. Nopeasti se kääntyi siihen, että tämä on mieletön kunnia. Olen isomman haasteen edessä kuin mikään Atlantin-soutu. Siellä olin osa-alueella, minkä tunnen ja tiedän. Nyt olen niin kaukana mukavuusalueestani. Tämä on sata kertaa kovempi haaste, Saario tykittää.


Saario vertaa koitosta toiseen itselleen vieraaseen lajiin:

-Tämä on mulle ihan sama asia kuin mulle lyötäisiin käteen mäkisukset ja sanottaisiin, että mene hyppäämään lentomäestä 150 metriä, Saario miettii HS:lle.


Jari Saario on ollut TTK-katsomossa, tässä yhdessä Pernillan ja Anssi kanssa. Kuva lainattu Saarion Instagram-tililtä:Saarion osuus tanssissa tulee olemaan noin minuutin kestävä. Harjoittelemiseen on kuitenkin aikatauluhaasteita.

-Onneksi pystyn valvomaan, sillä minulla on tällä viikolla menoja, joita en pysty perumaan. Vedän näitä askelia vaikka yöaikaan. En tiedä, millainen lopputulos tulee, mutta ainakin töitä teen sen eteen.


Pernilla ja Anssi ovat tanssineet TTK-johtopaikalla. Lattarit ja vakiot ovat sujuneet erinomaisesti. Kuva lainattu Böckermanin Instagram-tililtä, kuva @tamminenphotography:HS kertoo, että Saario otti heti ensimmäisissä harjoituksissa askelkuvioita videolle ja harjoittelee niitä yksin kotonaan. Yhteisiä harjoituksia on vain kuusi tuntia. Ensimmäisiin harjoituksiin meneminen ei kuitenkaan ollut ihan helppoa.

-Kun heräsin, aloin jännittämään ihan hulluna. Minulla tuli aamulla oikeasti oksennus (ennen ensimmäisiä harjoituksia). En ole koskaan aiemmin oksentanut jännityksestä.


Kun Saario pääsi harjoituksiin, jännitys laukesi. Nyt Saario uskoo jo nauttivansa esityksestä.

-Viikon ajan teen töitä, että pysyn edes hetken rytmissä. Tulen nauttimaan 100-prosenttisesti. Mua pelottaa vähemmän kahden miljoonan tv-yleisö kuin se, mitä mieltä Pernilla ja Anssi ovat. Uskon kansan ymmärtävän, että en ole tanssija, Saario pohtii HS:lle.


Lue myös: MTV: TTK-suosikki Matti Suur-Hamari avoimena - Vaimo ja lapsi 830 km päässä: "En kiellä, etteikö..."


Lue myös. Vappu Pimiä paljastaa - Tämä on ollut TTK:ssa kaikkien aikojen upein hetki: "Tajusin juuri, että..."


Lue myös. Oho! TTK-pareilla oli yksi ehdoton kielto kesällä - Yeboyah ja Valtteri Palin: "Me ei saatu…"


Tanssii tähtien kanssa -finaalilähetys su klo 19.30 MTV3

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: HS

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»