Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Huippukokki Akseli Herlevi saa farmilaiset kiehumaan ärtymyksestä: "Jättää p*skaa...!"

Varo juonipaljastuksia: Farmi Suomi -realityssä tunteet nousevat pintaan, kun kisa kovenee.

11.3.2022 klo 13:40

Farmi Suomi

Akseli Herlevi nousi julkisuuteen voitettuaan Top Chef Suomi tv-ohjelman. Hän on ottanut osaa mm. Suurin pudottaja Suomi -realityyn sekä ollut Burgerimies tv-sarjan kantava voima. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Farmi Suomessa ei ole tarvinnut tinkiä ruoan laadusta. Ruokahuolto on toiminut hyvin, jopa ökysti, sillä ruoista on vastannut kokki, ravintoloitsija ja keittiömestari Akseli Herlevi.


Joillakin farmilaisilla riittää kuitenkin sanottavaa myös keittiötouhuista. Raaka-aineista on pulaa ja kisaajat miettivät, mistä pöytään saataisiin ruokaa.

-Mitä me mietitään mitään menua, kun Herlevi sen kuitenkin päättää. Ihan turhaan. Jos totta puhutaan, voisin syödä jotain perusruokaa välillä. Onhan se ruoka tosi hyvää, mutta sen ei tarvitse olla niin vaikeeta aina. Kaurapuurokin kelpaa!, Cristal Snow avautuu ohjelmassa.


Lue myös: Farmi-tippuja Henny Harjusola paljastaa, miten laavuyö Tauskin kanssa meni: "Olin vähän, että..."


Farmi Suomi

Akseli Herlevi luovalla tauolla ulkohommissa. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Akseli Herlevi on paljastanut, että hänen taktiikkansa kisassa on pitää farmilaiset hyvässä ja maittavassa ruuassa. Näin hän pitäisi itsensä pelissä mukana. Herlevi on myös kertonut avoimesti, ettei aio esimerkiksi tiskata.


Vaikka ruoka maittaa farmilaisille, kotitöistä luistaminen ärsyttää muita. Sanna Mämmi avautuu tilanteesta ohjelmassa näin:

-Tuolla keittiössä on sellainen meininki, että hän tekee tosi hyvää ruokaa, mikä on hänen taktiikka siellä, mutta sitten hän jättää kaikki paskat sinne keittiöön ja menee istumaan omalle sohvalleen. Hän on ilmoittanut, ettei hän siivoa ollenkaan.

-Jos tässä ruvetaan miettimään, kuka täältä lähtee, niin mä en ainakaan tarvitse ravintolaruokaa joka ikinen päivä ja joka aterialla, jos se menee siihen, että siellä hänen jäljet siivotaan, Mämmi jyrähtää.


Farmi Suomi

Sanna Mämmi, Atte Kaleva ja Sanni iloisina yhteiskuvassa. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Lue myös: Farmi-tippuja Tauski: “Kun tulee vaikeeta, ei vedetä viinapullon korkkia auki”


Lue myös: Farmi-tippuja Kelly Kalonji paljastaa ikävän intiimisäädön: "Sen puute vähän hankaloitti elämää”


Farmi Suomi Nelosella ja Ruudussa lauantaina klo 20.

Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»