Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Farmi-tippuja Tauski: “Kun tulee vaikeeta, ei vedetä viinapullon korkkia auki”

Tauski tippui kaksintaistelun jälkeen Farmi Suomi -kisasta.

7.3.2022 klo 10:31

Tauski Peltonen

Tauski tekee aktiivisesti musiikkia. Hän julkaisi itse sanoittamansa ja säveltämänsä Rakkauden raamattu -biisin helmikuussa. Kuva: Nelonen


Tauski kisasi Farmi Suomi -realityssä kaksintaistelussa kaksi kertaa putkeen. Ekassa kisassa Henny Harjusola tippui kisasta, toisessa kisassa oli Tauskin vuoro hävitä. Voiton vei Atte Kaleva.


Lue myös: Farmi-tippuja Henny Harjusola paljastaa, miten laavuyö Tauskin kanssa meni: "Olin vähän, että..."


Farmi on mukavaa maalaiselämää, mutta myös kisa. Miten itse toimit Farmilla kilpailutilanteessa?

-Olen kovassa kunnossa ja minä nukun aina toisen silmä auki. Tämä on vanha intiaanisanonta, kunnollinen hyvä intiaanipäällikkö ei ikinä nuku silmät kiinni. Seurasin ensin asioita, ja sitten aloin toimia. Se on vähän myös sotilaallista strategiaa.


Mitä te söitte siellä, jos ette saaneet pehtoorilta ruokaa?

-Kauraa syötiin, kaurapuuroa, kaurakeksejä. Kaurahan on erittäin tärkeä vilja, joka pitää suoliston toiminnon hyvänä. Tiputin 25 kg painoa pois kaksi vuotta sitten 2,5 kuukaudessa. Hyviä välipaloja Farmilla olivat karviaismarjat ja omenat.


Tauski Peltonen

Tauskin bravuuri Farmilla oli rakennusprojektit. Kuva: Nelonen


Miten sinulta sujuivat maalaistalon hommat?

-Olen syntyperäinen stadilainen, mutta me muutettiin ensin Naantaliin ja sen jälkeen Turkuun, kun olin 4 vanha. En muuttanut Helsinkiin enää takaisin. Kun tulen Helsinkiin, niin pidän siitä kiinni, että kun juttelen medialle, muistan aina kertoa, että olen Helsingin herra, alkuperäinen stadin kundi. Tulin laittaa valot päälle, koska täällä on liian pimeä.


-Olen viettänyt maalaiselämää, aloittanut jo 8 vuotiaana harventamaan sokerijuurikasta hintaan penni ja metri. Tänä päivänäkin lasten kesälomalla mukava olisi tehdä jotain. Mitä enemmän rasitat kroppaa, sitä vähemmän sun pää kärsii. Kun tulee vaikeeta, ei vedetä viinapullon korkkia auki, vaan aletaan rasittaa kroppaa. Liikkukaa ihmiset ja liikkukaa raskaasti, jos on ongelmia paljon.


Tauski Peltonen

Tauski ja Atte Kaleva olivat kaksintaistelupari, joka päättyi Kalevan voittoon ja Tauskin poistumiseen maatilalta. Kuva: Nelonen


Lue myös: Farmi-tippuja Kelly Kalonji paljastaa ikävän intiimisäädön: "Sen puute vähän hankaloitti elämää”


Lue myös: Tauski tilittää yksinäisestä vuodestaan: “En ole enää juoppo, enkä naistenmies”


Farmi Suomi Nelosella ja Ruudussa lauantaina klo 20.

Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»