Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Farmi-tippuja Kelly Kalonji paljastaa ikävän intiimisäädön: "Sen puute vähän hankaloitti elämää”

Kelly Kalonji tippui Farmi Suomi -realitystä ensimmäisenä somevaikuttaja Maiju Voutilaisen kanssa.

22.2.2022 klo 11:00

Farmi Suomi

Kelly Kalongi on malli ja yrittäjä sekä Miss Helsinki vm 2013. Kuva: Nelonen


Kelly Kalonji on suomalais-kongolainen yrittäjä ja malli, joka on nähty tv:ssä mm. Farmi Suomi - ja Big Brother -realityissä. Kalongin reissu ei kestänyt pitkään Farmilla, sillä hän tippui ensimmäisenä.


Sarjassa koettiin historiallinen käänne, kun kaksi tyyppiä tippui heti ensimmäisessä pudotuksessa. Toinen tippuja oli somevaikuttaja Maiju Voutilainen.


Lue myös: Kelly Kalonji, 34, yritti “salakuljettaa” tätä luksustuotetta Farmi-kisaan: “Yritin piilotella…”


Miksi lähdit mukaan ohjelmaan?

-Lähdin Farmille, koska olin kaivannut tosi pitkään, että pääsisi Farmi-ohjelmaan. Se on hyväfiiliksinen ohjelma ja pääsee maatilalle. Olin kuullut ohjelmassa olleilta tutuilta, että luonnon keskellä sai olla eläimien kanssa ja tutustua uusiin ihmisiin. Ja kännykän pois jättäminen on tosi hyvää terapiaa.


Farmi Suomi

Akseli Herlevi ja Kelly Kanonji luonnon antimien kanssa. Kuva: Nelonen


Onko sulla kokemusta maalaistalon töistä, minkälaista?

-Kyllä pienenä Kongossa olen auttanut, pääsin kantamaan vesikannua ja auttamaan kotitöissä. Pienestä pitäen äiti kasvatti tekemään asioita itse ja olen tehnytkin. Oli kiva Suomessa lypsää lehmää, käydä hakemassa kananmunia. Joutui oikeasti tekemään töitä, eikä voinut olla pitkät kynnet.


Mikä oli parasta?

-Parasta oli eläimet. Siellä oli lehmiä, hevosia oli ihana hoitaa ja huolehtia kanoista. Maatilasta huolta pitäminen oli automaattista, se oli meidän koti. Akseli (Herlevi) hoiti ruoanlaiton. Ja pääsi tutustumaan uusiin tyyppeihin. Meillä oli aivan mieletön hyvä ilmapiiri aluksi.


Farmi Suomi

Nämä neljä naista kisasivat pääsystä takaisin Farmille. Pauliina Laitinen pääsi suoraan takaisin Farmille ilman ottelua. Kelly Kalonji tippui yhdessä Maiju Voutilaisen kanssa ja Sani Aartela voitti kisan. Kuva: Nelonen


Mikä oli ikävintä?

-En sanoisi mitään ikävää, mutta maatalon puitteet on maatalon puitteita. Tykkään, että vessassa on bidee tai pyllysuihku, sen puute vähän hankaloitti elämää.


Lue myös: Tauski tilittää yksinäisestä vuodestaan: “En ole enää juoppo, enkä naistenmies”


Farmi Suomi Nelosella ja Ruudussa lauantaina klo 20.

Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»