Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Harvinaista herkkua: Paula Koivuniemi, 75, poseeraa uudessa kuvassa - Rakas ystävä mukana

Paula Koivuniemi kertoi tänä syksynä lopettavansa pitkän artistiuransa.

17.11.2022 klo 10:31

Paula Koivuniemi

Paula Koivuniemen tavaramerkkinä ovat olleet tumma silmämeikki, punainen huulipuna ja tumma hiuspilvi. Kuva: paulakoivuniemi.fi


Paula Koivuniemi on yksi Suomen iskelmätaivaan legendaarisimmista tähdistä. Laulajatar on ollut suomalaisten kestosuosikki 1960-luvulta alkaen. Suosion takana on vahva lavakarisma, matala alttoääni sekä hittibiisit. Koivuniemen elämästä on julkaistu mm. Paula Koivuniemi - Superladyn matkassa -kirja.


Toinen legendaarinen tähti on Marion Rung, joka juhlistaa upeaa 60-vuotistaitelijajuhlavuottaan Aurinkosilmät-konserttisalikiertueella tänä syksynä.


Nyt nämä kaksi legendaa ovat päässeet pitkästä aikaa yhteiskuvaan, sillä Marion on jakanut Instagram-tilillään yhteiskuvan Koivuniemen kanssa. Kuvassa rakkaat ystävykset hymyilevät kameralle hyväntuulisina. Marion kirjoittaa Instassa:

-Mitäs me Leidit. Paula tuli tapamaan minua Savoyssa, konserttini jälkeen, parisen viikkoa sitten. Oli mukava nähdä pitkästä aikaa.Marion Rung viittaa "Leidit" sanalla varmaankin Leidit lavalla -konserttikiertueeseen v. 2000. Leideihin kuuluvat neljä suomalaisen iskelmämusiikin eturivin naisartistia: Katri Helena, Paula Koivuniemi, Marion Rung ja Lea Laven. Leidit lavalla oli naispuolinen vastine vuotta aiemmin järjestetylle Mestarit Areenalla -kiertueelle.


Paula Koivuniemi ilmoitti tänä syksynä lopettavansa laulajauransa. Hän ei enää lähde esiintymislavoille, eikä asetu kuvattavaksi lehtijuttuihin. Koivuniemi kertoi tästä Apu-lehdessä ja julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan lehden kannesta:Lue myös: Tätä on odotettu: Yksityisyydestä tarkka Katri Helena julkaisee elämäkerran: "Haluan kertoa enemmän"


Lue myös: Laulajaikoni Paula Koivuniemi herkistyy kyyneliin, vaikka uhoaa "73-vuotias ei pelkää enää mitään"


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»