Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Laulajaikoni Paula Koivuniemi herkistyy kyyneliin, vaikka uhoaa "73-vuotias ei pelkää enää mitään"

Paula Koivuniemi hyppää tuntemattomaan Laulu rakkaudelle -ohjelmassa.

8.1.2021 klo 8:55

Laulu rakkaudelle

Paula Koivuniemi istahtaa tuoliin ja saa kokea yllätyksen Laulu rakkaudelle -ohjelmassa. Kuva: MTV3Laulu rakkaudelle -tuoliin istuu lauantain jaksossa suomalaisia seitsemällä vuosikymmenellä viihdyttänyt laulajalegenda Paula Koivuniemi. Koivuniemen yllättäjä on naista suuresti ihannoiva iskelmätähti Antti Ketonen. Paulan lempikappaleen myötä Antti haluaa kiittää Paulaa tuesta sekä kunnioittaa tämän tinkimätöntä työtä saavutustensa eteen. "Paula on ihana", Ketonen summaa.


Paljon esiintyneelle ja eläneelle Koivuniemelle astuminen suureen tuntemattomaan on uusi kokemus.

-No mikä on fiilis, kun viedään mustaan aukkoon. Kai mä nyt tästä jotenkin selviän hengissä ainakin, Koivuniemi hihittelee ilmeisen jännittyneenä ennen lavalle menoa.


Laulu rakkaudelle

Antti Ketonen pääsee esiintymään henkilökohtaisesti ihailemalleen Paula Koivuniemelle. Kuva: MTV3


Koivuniemen saavuttua estradille, juontaja Marja Hintikka kertoo, että joku tai jotkut ovat valmistelleet musiikillisen yllätyksen juuri hänelle. Yllättäen Paula Koivuniemi herkistyy:

-Kyllä se liikuttaa, artisti saa sanottua.


Odottavan aika tuolissa on pitkä, vaikka Koivuniemi vakuutteleekin yleisölle "ettei 73-vuotias pelkää enää mitään." Kun valot syttyvät ja musiikki alkaa soida, Koivuniemen kasvot valaistuvat ilosta. Antti Ketonen laulaa ja kesken laulun Koivuniemi alkaa saada viestejä suomalaisilta julkkismiehiltä. Mm. Toni Wirtanen kertoo:

-Moi Paula, mä halusin vaan sanoa, että sä olet tosi mahtava tyyppi ja on ollut todella iso ilo ja kunnia tutustuu sinuun.


Viestejä tulee myös Samuli Edelmannilta, Juha Tapiolta ja Vesa-Matti Loirilta. Koivuniemi herkistyy kyyneliin erityisesti Loirin koskettavasta viestistä.


Laulu rakkaudelle

Satu Silvo pääsee yllätetyksi Laulu rakkaudelle -ohjelmassa. Kuva: MTV3


Muita jaksossa nähtävä yllättäjiä ja yllätettäviä ovat Ilkka Alanko, Ilta, Jukka Haapalainen, Veera Hedman ja Robert Virenius, Marko Keränen, Neumann, Laura Närhi, Hanna Pakarinen, Samuli Putro, Vappu Rossi, Satu Silvo, Sirpa Suutari-Jääskö, Anna-Maija Tuokko ja Aki Tykki.


Mikä on sinun mielestäsi muuten Paula Koivuniemen paras biisi?


Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi MTV3

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi
Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat