Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tätä on odotettu: Yksityisyydestä tarkka Katri Helena julkaisee elämäkerran: "Haluan kertoa enemmän"

Katri Helenan omaelämäkerta ilmestyy keväällä 2023, kun Katri Helenan ensimmäisestä levytyksestä tulee kuluneeksi 60 vuotta.

17.11.2020 klo 11:25

Katri Helena

Katri Helena on suomalainen ikoni, laulaja, joka on laulanut seitsemällä vuosikymmenellä. Kuva: AOP


Katri Helena Kalaojan (s. 1945) ura suomalaisen musiikin eturivissä on ollut poikkeuksellinen. Levytyksiä seitsemällä vuosikymmenellä, lähes kaksi miljoonaa myytyä levyä ja miltei loputtomasti tunnettuja kappaleita, joiden kautta suomalaiset ovat käsitelleet ilojaan ja surujaan.


Sinivalkoisen äänen takana on rikkaan elämän elänyt ihminen, joka on välittänyt musiikillaan paljon, mutta puhunut itsestään ja elämästään harkitusti. Katri Helena on koskettanut musiikillaan lähes jokaista suomalaista, mutta on samaan aikaan yksityinen henkilönä.Nyt Katri Helena on valmis raottamaan yksityiselämäänsä elämäkerrassa. Katri Helena kokee ajan olevan oikea hänen oman tarinansa kertomiselle. Lukijoilleen hän tahtoo välittää sen, mitä elämän kipeät ja kauniit asiat ovat opettaneet hänelle itselleen.


-Ajattelin kaikki nämä vuosikymmenet, että minun elämäntarinani on kerrottu lehtijutuissa pieninä palasina, ja se riittää. Viime keväänä havahduin ajatukseen, että haluan kertoa enemmän. Kuinka elämänkokemukset ovat vaikuttaneet ajatteluuni ja elämänymmärrykseeni ja sen, miten olen kaiken sydämessäni tuntenut, Katri Helena sanoo STT:n tiedotteessa.


Omaelämäkirjan kirjoittaa Elina Hirvonen, joka on kirjailija, toimittaja ja dokumenttielokuvien tekijä. Elämäkerran julkaisee Johnny Kniga.


Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fi


Juttu on suosikkiuusinta ja julkaistu ekan kerran 11/2020.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Katri Helena
Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat