Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

Jari Sillanpää on kertonut kuulumisiaan Fuengirola.fissa.

13.5.2024 klo 11:00

Jari Sillanpää

Jari Sillanpää kruunattiin Seinäjoella tangokuninkaaksi vuonna 1995. Hänet on palkittu mm. Tango-Finlandialla ja Iskelmä-Finlandialla sekä useilla Emma-pysteillä. Kuva Siltsu-dokumentista, MTV3


Jari Sillanpää, 58, on antanut harvinaisen haastattelun Fuengirola.fille. Ex-tangokuninkaalla on koti Aurinkorannikolla ja hän saapui Espanjan kotiinsa toukokuussa pariksi viikoksi. Samalla laulaja pääsi katsastamaan Aurinkorannikon ykkösjuhlat, Fuengirolan kansainväliset päivät.


Sillanpään elämässä on viime vuosina ollut kosolti kohuja. Tangokuninkaana kansan supersuosikiksi noussut Sillanpää jäi kiinni auton ratista metamfetamiinin eli kristallihuumeen vaikutuksen alaisena v. 2017. Tästä alkoi tapahtumavyöry, jossa Sillanpää tuomittiin huumausainerikoksista, rattijuopumuksesta sekä myös sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä.


Tuomiot vakavista rikoksista johtivat uran laskusuuntaan. Lisänsä toi viime vuonna Siltsu-dokumenttisarja, joka toi rikokset takaisin tapetille ja sai aikaan negatiivista palautetta.


Haastattelussa Sillanpää kertoo jättäneensä nämä asiat ja niiden vatvomisen taakseen.

-Minä haluan katsoa nyt vain eteenpäin. Monet fanit, läheiset ystävät, ja ihmiset täällä rannikollakin ovat sanoneet samaa: nyt vaan eteenpäin.


Sillanpää viihdytti fanejaan julkaisemalla kuvan vanhasta pääsiäislehdestä Instagramissa. Kuva lainattu Jari Sillanpään Instagram-tililtä:Sillanpää ei halunnut alun perin osallistua dokumentin tekemiseen, mutta pyörsi sitten päätöksensä. Olisiko nyt ratkaisu toinen?

-Kyllä se oli kuitenkin parempi mennä siihen mukaan kertomaan oma puoleni niistä asioista.


Artistilla on kesällä töitä, sillä Sillanpää suuntaa keikkalavoille kesäkiertueen merkeissä. Uskollisimmat fanit ovat pysyneet Sillanpään mukana kohuista huolimatta ja he seuraavat keikalta toiselle, jopa ulkomaille asti.


Sillanpää kertoo haastattelussa, että faneista onkin tullut vuosien ja vuosikymmenten varrella hänelle todellinen voimavara.

-Mitä enemmän heitä oppii tuntemaan, sitä enemmän heistä tulee ikään kuin perhefiilis. Muutamista heistä on tullut hyviä ystäviäkin. He myös antavat voimaa silloin kuin esimerkiksi julkisuus ryöpyttää.


Lue myös: HS: Jari Sillanpää avoimena elämästään: "Miten mä voisin nousta tästä p**kasta?"


Lue myös: Jari Sillanpää, 57, paljastaa huumearjen kiroista: “Kauanko voin ottaa, ennen kuin lähden...”


Siltsu MTV Katsomo+


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: Koko haastattelu luettavissa Fuengirola.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»