Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Jari Sillanpää, 57, paljastaa huumearjen kiroista: “Kauanko voin ottaa, ennen kuin lähden...”

Jari Sillanpää on tullut julkisuuteen huumeiden käytöstään.

30.9.2022 klo 8:00

Jari Sillanpää

Jari Sillanpää v. 2018 Iskelmätarinoita tv-sarjassa. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Tangokuninkaana kansan supersuosikiksi noussut Jari Sillanpää jäi kiinni auton ratista metamfetamiinin eli kristallihuumeen vaikutuksen alaisena v. 2017. Hän sai tuomion ja ehdollista vankeutta huumerikoksesta sekä sakkoja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä.


Sillanpää on halunnut puhua julkisuudessa aiheesta ja avannut taustoja mm. Seura-lehdessä ja Arto Nybergin keskusteluohjelmassa.

-Minulle oli tullut ero ja mä kärsin omissa nahoissani siitä parisen vuotta. Sitten ystävät, jotka olivat Bangkokissa, ottivat minuun yhteyttä. He kuulivat minusta, etten voi hyvin. Sitten he sanoivat, että tule nyt tänne vähäksi aikaa, kun sulla ei ole keikkoja. Tule tänne meidän seuraksi. Sitten tarjottiin tätä metamfetamiinia, se oli sitten menoa, ex-tangokuningas paljastaa Arto Nybergille.


Jari Sillanpää

Jari Sillanpää SuomiLOVEssa. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Sillanpää kertoo, miten huume vaikutti häneen.

-Se vaikutti niin, että siitä tuli hyvin euforiseksi. Ihminen alkaa jeesustelemaan. Kaikki on ihan ookoo. Kaikki murheet unohtuu, eikä tuomitse ihmisiä, eikä itse ota murheita niin vakavasti. Se oli aivan mahtava pakokeino. Minulla oli töissä paineita ja vaihtui kaikki kuviot, äiti kuoli. Tää oli pakokeino päästä pois näistä.


Jari Sillanpää oli mukana Vain elämää -ohjelmassa v. 2017 yhdessä Toni Wirtasen, Jenni Vartiaisen, Sannin Kaija Koon, Jare Tiihosen ja Juha Tapion kanssa. Kuva Sillanpään Instagram-tililtä:Sillanpää kertoo päättäneensä lopettaa huumeiden käytön syksyllä 2017.

-Olin päättänyt jo silloin, että tämä loppuu, mutta sitten kerkesi poliisi ennen mua. Sehän se tuntui vasta pahalta. Ylpeys ja ego saivat oikeasti semmoisen kolauksen, vaikka olin päättänyt jo lopettaa.


Jari Sillanpään ensimmäistä albumia on myyty satojatuhansia kappaleita. Kuva Sillanpään Instagram-tililtä:Tällä hetkellä Sillanpää ajattelee päihteistä näin:

-Pitkässä juoksussa se ei vie mihinkään hyvään paikkaan. Mulla oli helppo lopettaa, se oli vain päätös. Moni ajattelee, ettei se ole niin helppoa, mutta mulle oli tämä laulaminen niin tärkeää. Mun piti vain päättää, voinko jatkaa tällaista dualistista elämää. Koko ajan peilata, kauanko voin ottaa, ennen kuin lähden kiertueelle. Tämmöistä ihan typerää.


Lue myös: Huumeista kärynnyt Jari Sillanpää, 56, avoimena leikkausreissusta: "Hyvät kipulääkecocktailit..."


Lue myös: Harvoin julkisuudessa nähty Jari Sillanpää, 56, julkaisi uusia kuvia - Karisti Suomen pölyt jaloista


Arto Nyberg su Yle TV1 klo 18.45

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»