Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Harvoin julkisuudessa nähty Jari Sillanpää, 56, julkaisi uusia kuvia - Karisti Suomen pölyt jaloista

Jari Sillanpää on aktivoitunut ja jakanut kuulumisiaan Instagramissa.

21.4.2022 klo 9:55

Jari Sillanpää

Jari Sillanpää v. 2018 Iskelmätarinoita tv-sarjassa. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Jari Sillanpää on nähty enää harvoin julkisuudessa tai kertonut elostaan somessa. Nyt Sillanpää on poikkeuksellisesti päivittänyt Instagramissa kuulumisiaan.


Sillanpää lomailee ulkomailla yhdessä virolaisen miesystävänsä Siimin kanssa. Monessa sopassa keitetty Sillanpää kirjoittaa:


-Aurinkoinen tervehdys Madeiralta muutaman kuvan kera. Tämä on matkakohde, jota suosittelen lämpimästi. Kauniit maisemat, mukavat ihmiset ja maittavaa ruokaa hyvässä seurassa Funchalin vanhassa kaupungissa tekivät matkasta onnistuneen. Pieni matkavinkki kaikille sinne lähteville:


-Jos haluaa opastetun autoretken ympäri saarta, suosittelen @madeirataxitoursbydiogo Nyt on akut ladattu ja innostus on kova tulevasta kesästä. Keikat julkaistaan ensi viikolla. Halit/Jari


Instagramissa julkaistuissa kuvissa Jari Sillanpää on ihmisten keskellä ja kuvissa näkyy maisemia vuorineen ja merineen. Klikkaa kaikki kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:
Postauksen perusteella Sillanpää keikkailee tänä kesänä, joten Sillanpää faneille on tarjolla pitkästä aikaa miehen lauluja. Jari Sillanpään juhlakonserttikiertue jouduttiin siirtämään syksyyn 2022, jolloin Sillanpää palaa estradille juhlien 25-vuotista taivaltaan taiteilijana.


TV-ohjelmien ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Asiasanat: Jari Sillanpää
Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»