Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Eva Wahlström paljastaa: “Kyllästyin Eva Wahlströmiin” - Ylipuhuttiin aika brutaalisti tv-sarjaan

Eva Wahlström on yksi Penkinlämmittäjät-viihdeohjelman vakiopanelisteista.

30.8.2020 klo 10:00

Penkinlämmittäjät

Eva Wahlström on ammattinyrkkeilyn kuusinkertainen maailmanmestari, joka on opiskeli tila- ja kalustesuunnittelijaksi Aalto-yliopistossa. Hän valmistui taiteen kandidaatiksi vuonna 2018 ja tekee maisteriopintoja. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Eva Wahlström oli mukana valmentajana v. 2006 ensimmäisessä Suurin Pudottaja -tv-sarjassa. Ex-nyrkkeilijä on nähty myös Yökylässä Maria Veitola -tv-sarjassa yhdessä miehensä kanssa. Nyt Wahlström on mukana uudessa Penkinlämmittäjät-viihdeohjelmassa, jossa sekoitellaan huumoria ja urheilua.


- Mut ylipuhuttiin mukaan aika brutaalisti. Kolme kertaa kieltäydyin, mutta sitten mut saatiin ylipuhuttua. Mä itte aina puhun siitä, että pitäisi mennä aina epämukavuusalueelle, eikä ole enää treeniyhteisöä, niin ajattelin, että täällä olisi yhteisöä tarjolla, Wahlström kertoo.


- Mulle tv-työ on aika luontevaa. En jännitä juurikaan, mutta huomaan, että uran lopettamisen jälkeen esilläolo ei tunnu hyvältä. Olen tykännyt nyt olla aika rauhassa omin päin, enkä halua tässä vaiheessa tehdä muuta telkkaria, mutta katsotaan sitten tulevaisuudessa uudelleen.


Penkinlämmittäjät

Penkinlämmittäjät: Tero Tiittanen, Ville Myllyrinne, Jarkko Ruutu, Pilvi Hämäläinen, Eva Wahlström, Paula Noronen, Tommy Lindgren ja Mikko Töyssy. Ohjelman juontaa Ilkka "Ile" Uusivuori. Kuva: MTV3


Nykyään tuntuu, että kaikki haluaisivat telkkariin, muttei Eva Wahlström.

- Mua on kysytty varmaan kymmeneen ohjelmaan tänä keväänä, mutta ei se ole mun juttu. Olen luonteeltani introvertti ja tykkään olla omassa rauhassa ja nysvätä jotain.


Mutta miksi tv-ura ei sitten kiinnosta ex-nyrkkeilijää, jos kysyntää on?

- Olen ollut niin paljon urheilun kautta esillä. Huomasin, että kyllästyin Eva Wahlströmiin, en nyrkkeilyyn, vaan itseeni nyrkkeilijänä. Siihen jatkuvaan esilläoloon urheilun takia, nyt haluan vetää vähän happea, Wahlström tilittää.


Penkinlämmittäjät MTV3 ke 02.09. klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»