Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Esko Eerikäinen paljastaa, ketkä julkkikset pärjäsivät viidakossa - "Pelkäsin, pystynkö olemaan …"

Eerikäinen lähti Argentiinan viidakkoon Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -viihdeohjelmassa.

20.2.2022 klo 10:00

Esko Eerikäinen

Esko Eerikäinen on suomalais-kolumbialainen radiojuontaja ja tv-esiintyjä. Hän tuli tunnetuksi Scandinavian Hunks -tanssijana. Kuva: MTV3


Esko Eerikäinen on yksi julkkiskisaajista Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -ohjelmassa, jossa katsojat pääsevät seuraamaan julkkisten elämää viidakossa alkeellisissa olosuhteissa.


Ideana on, että kisaajat osallistuvat erilaisiin tehtäviin saadakseen ruokaa ja keräävät rahaa hyväntekeväisyyspottiin. Eerikäisen hyväntekeväisyyskohde on Sininauhasäätiö.


Lue myös: Esko Eerikäinen vuosia terapiassa lapsuustraumojen takia - Tämä epäkohta pisti kapuloita rattaisiinMikä sai sinut lähtemään mukaan hurjaan viidakkoseikkailuun?

-Kieltäydyin ensin, koska pelkäsin, pystynkö olemaan erossa tyttärestäni. Mutta olen maailman onnellisin, että lähdin mukaan. Löysin sieltä itseni uudelleen. En ikinä unohda tätä reissua.


-Erityinen syy oli varmaan se, että halusin lähteä tsekkaa, että millainen mies Esko on. En ehkä miettinyt, että millaisia kilpailuja siellä on tai mitä pitää tehdä. Halusin testata, miten pärjään itseni kanssa olosuhteissa, jotka eivät ole ihan tyypillisimpiä, Eerikäinen kertoo päätöksestään lähteä mukaan.


Esko Eerikäinen

Eerikäinen pelkäsi viidakkoon lähtöä, koska pelkäsi ikävöivänsä Victoria-tytärtään sietämättömän paljon ja mietti kestääkö pää. Kuva: KKM


Mikä oli parasta?

-Se oli rankkaa ja vapauttavaa huomata, miten laaja tunneskaala oli. Jos täällä on ikävä, on helppo ottaa puhelin käteen ja soittaa facetime tyttärelle. Siellä kun sulla oli ikävä, se oli hirvittävä olo, kun ei tiedä, miten käsittelisi asian. Sen oppiminen oli itselle miellyttävin asia.

-Oli se sitten ikävä, nälkä tai pelko. Ne ihmiset pärjäsivät, jotka osasivat käsitellä asioita ja ottivat ikävät jutut niin, että tämä on itselle kasvun paikka, Eerikäinen paljastaa julkkiskisaajista.Esko Eerikäinen

Esko Eerikäinen nauttii auringonpaisteesta Sara Siepin kanssa Argentiinan viidakossa. Kuva: MTV3


Millaista on elää eristyksissä viidakossa vain tietyn ihmisjoukon kanssa?

-Se kupla oli niin vahva. Kaikki tunteet tuli vahvasti esiin. Kaikki se ikävä, suru, ketutus, ilo - ne oli todella vahvoja. Olimme pienessä leirissä, jossa kaikilla oli oma tila haettavana ja oma ego, niin myöskin sen oman paikan löytäminen ja välitilan antaminen oli tosi kasvattavaa. Olen aina ollut sellainen tyyppi, että tulen paikalle ja otan tilan haltuun. Nyt piti opetella antamaan myös muille tilaa.


Lue myös: Oho! Esko Eerikäinen räväyttää vanhoissa kuvissa: öljytty kroppa, ylirusketus, bodatut lihakset...

Lue myös: Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen myöntävät: "Tulehtuneista väleistä kärsii vain yksi ihminen..."


Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! MTV3-kanavalla pe klo 20 ja mtv-palvelussa

Katso lisää tv-ohjelmien lähetysaikoja Telsu.fi
Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat