Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Christoffer Strandberg on valmis "pikasuhteille" - Haluaisi tv:ssä haukut tältä Putous-hahmolta

Putous Allstars on alkanut ryminällä. Nyt lauantaina suorassa livelähetyksessä nähdään taitava Christoffer Strandberg.

26.9.2020 klo 10:00

Putous Allstars

Christoffer Strandberg tuli Putouksen kautta koko kansalle tunnetuksi. TV-urallaan hän on mm. voittanut Tanssii Tähtien Kanssa -viihdekisan yhdessä Jutta Heleniuksen kanssa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Putous Allstars kokoaa yhteen näyttelijöitä ja sketsihahmoja eri kausilta lauantai-illan prime-timeen. Millä mielillä Christoffer Strandberg lähdet tekemään koko perheen suoraa viihdeohjelmaa?


- Suurella innolla. On kunnia tehdä tässä porukassa Putousta ja en osannut edes ajatella, että pääsisin joskus tekemään ohjelmaan heidän kanssaan. Se on ihanaa, että hyväntekeväisyys tuo ihmisiä asian ääreen.


- Tiedämme, että ihmisillä on Suomessa aidosti hätä. Köyhyys tai vähävaraisuus ovat tabu ja häpeän aihe, vaikkei pitäisi olla. Me tehdään ilon kautta aidosti hyvää. Pelastakaa lapset tarjoaa konkereettista apua ja myös rahaa. Mulle on henkilökohtaisesti tärkeää olla mukana, Strandberg kertoo vakavana.

Putous Allstars

Barbi de Voro. Kuva: MTV3


Näyttelijä Strandberg on ihastuttanut suulailla Putous-sketsihahmoillaan. Barbi de Voro oli ketteräsorminen isoäiti, Nöpö-Felix näsäviisas lapsi ja Salon Sirpa juoruiluun taipuva kampaamoalan yrittäjä. Onko aiemmilta kausilta hahmoja, joita haluaisit tavata?


- Haluaisin hirveästi tavata Aino Inkeri Ankeisen ja saada häneltä haukkuiset. Se olisi iso kunnia, jos hän haukkuisi minut henkilökohtaisesti. Tämä on kuin karkkikaupassa olisi, kun on hirveä määrä hahmoja, joita haluaisi tavata, Strandberg selvittää.

Putous Allstars

Nöpö-Felix. Kuva: MTV3


Entä Strandbergin omat hahmo, mikä heidän statuksensa on?

- Nöpö-Felix on varmasti samassa roolissaan lapsena ja samassa maailmassa. Mutta mitäköhän Barbillle kuuluu, kun hänellä meni aika lujaa. Jos Barbi enää edes elää? Strandberg mietiskelee.

Putous Allstars

Seija Salon Seijasta Salosta. Kuva: MTV3


Mikä on mielestäsi tärkeintä näyttelijän työssä, kun tv-kameroiden takana on huippumäärä suomalaisia tv-katsojia?


- Kyllä tässä on läsnäolo tärkeintä, kuten kaikessa näyttelijäntyössä. Mukana on mulle uusia ihmisiä ja on tärkeää osata kuunnella ihmisiä. Tässä ei ehdi muodostaa 8 viikon pientä Putous-perhettä. Mutta onneksi ehtii muodostaa nopeita, läsnäolevia pikasuhteita, Strandberg heläyttää.Putous Allstars

Kuva: MTV3


Christoffer Strandberg on mukana lauantain Putous Allstars -lähetyksessä, kuten ovat myös Pilvi Hämäläinen, Jussi Vatanen, Ernest Lawson, Mari Perankoski, Timo Lavikainen sekä jakson juontava Joonas Nordman.


Putous Allstars MTV3:lla la klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»