Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Aivot narikkaan! Vesa Keskinen & Tuurin kyläkauppa palaa, Esko Eerikäinen & Amanda Harkimo apuna

Suosikkiuusinta tv:ssä: Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset viides kausia alkaa uusintana ja tarjoaa sun jonkinmoista viihdettä.

16.4.2020 klo 11:15

Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset

Kauppias Vesa Keskinen luotsaa Tuurin kyläkaupan vaimonsa Janen (keskellä), Tuulan (oik.) ja tutun kyläkaupan väen sekä apulaisten Amanda Harkimon ja Esko Eerikäisen (vas.) kanssa. Kuva: TV5.Vesa Keskisen maankuulu ostosparatiisi on jälleen yllätyksiä täynnä, kun Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset palaa uusintana TV5:lle.


Jaksoissa kyläkaupan vahvuuteen liittyy kaksi kesäapulaista: DJ Amanda Harkimo sekä radiosta ja Hunkseista tuttu Esko Eerikäinen. Kaksikko ei tunnu pelkäävän haasteita, ja hyppääkin milloin maskottina toimimisesta Ferrarin puikkoihin.


Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset

Kyllä on komeeta: Eerikäinen, Keskinen ja Harkimo. Kuva: TV5


Vesan vaimo Jane ja parin lapset pyörivät mukana. Brasilialaissyntyinen Jane on haastavien vuosien jälkeen rakastunut Suomeen ja tekee lujasti töitä kotoutuakseen kunnolla. Kun lapset ovat päivähoidossa, Jane opiskelee suomea ja työskentelee kyläkaupalla, jossa kielen harjoittelu sujuu luontevasti asiakkaiden kanssa.


Tuurin arjessa ovat vahvasti läsnä myös siivooja Tuula, tarjoushaukka Jorma, hovikampaaja Satu sekä lukuisat kyläkaupan vieraat.


Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset uusinta alkaa TV5 to 16.4. klo 14.30

Luvassa runsaasti uusintajaksona, lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat