Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

2 lapsen isä Jaakko Loikkanen pisti perheen työn edelle: "Kävisi pulkkamäessä, leikkipuistoissa..."

Suositun Asian ytimessä -ohjelman vetäjä ja TTK:sta tuttu Jaakko Loikkanen jää hetkeksi syrjään tv-työstä.

4.3.2023 klo 10:00

Jaakko Loikkanen

Jaakko Loikkanen on Asian ytimessä -ohjelman ruutukasvo ja MTV Uutisten tv-ankkuri sekä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta tuttu. Kuva: MTV3Toimittaja ja juontaja Jaakko Loikkanen ilmoitti jäävänsä vanhempainvapaalle. Hän on tehnyt tv:ssä tänä vuonna mm. Asian ytimessä -ajankohtaisohjelmaa. Moni muistaa Loikkasen myös Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta.


Loikkanen kertoi MTV:n tiedotteessa päätöksestään:

-Pidän isyys- ja hoitovapaata sekä kesälomaa yhteensä viisi kuukautta. Asian ytimessä -ohjelman tekeminen on ollut parasta tähänastisella työurallani, mutta kotiin jäämistä ei tarvinnut pitkään miettiä.

Jaakko Loikkanen

Jaakko Loikkanen tanssi opettajansa Ansku Bergströmin kanssa TTK-kisassa finaaliin asti syksyllä 2022. Kuva: MTV3


MTV Uutiset kertoo, että Loikkasella on puolisonsa kanssa kaksi pientä lasta, joista nuorimmainen on 1,5-vuotias. Nuorempi aloittaa päiväkodin kesällä. Loikkaselle oli tärkeää, että hän saa viettää pienemmän kanssa aikaa kotona ennen päiväkotitaipaletta.

-Olin myöskin ensimmäisen kanssa pidempiä pätkiä kotona, niin nyt on viimeinen hetki tämän nuoremman kanssa tällainen toteuttaa, Loikkanen kertoo MTV Uutisille.Tiukassa TTK-kisassa viime syksynä erinomaisesti pärjännyt Loikkanen ei ole aikatauluttanut tulevia kuukausia. Hän kertoo tulevasta MTV Uutisille näin:

-Suunnitelmia on aika vähän, niin olen yrittänyt sen pitääkin. Välillä tuntuu, että teen liikaa suunnitelmia ja puuhailen vähän liikaakin kaikkea, niin nyt on olisi hyvä sauma olla tekemättä hirveästi mitään. Jos kävisi pulkkamäessä, leikkipuistoissa ja lukisi kirjoja sekä leikkisi pikkuautoilla, luulen, että siinä päivät täyttyy ihan hyvin.


Loikkasella on toive myös suomalaisille pikkulapsiperheille:

-Toivoisin, että moni muukin isä ja vanhempi pystyisi olemaan tällaisia keskipitkiä pätkiä kotona, suosittu tv-kasvo toteaa.


Jaakko Loikkanen

Jan Andersson on totuttu näkemään tv:ssä tiukkana haastattelijana. Kuva: MTV3


Asian ytimessä -ohjelman puikkoihin Loikkasen jälkeen astuu pitkän linjan uutis- ja ajankohtaisohjelmien toimittaja Jan Andersson.


Lue myös: Jaakko Loikkanen tanssii TTK:ssa rakastuneen Ansku Bergströmin kanssa: “Jännittää nähdä, mitä…”


Asian ytimessä keskiviikkoisin klo 21 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: mtvuutiset.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat