Reseptit
Juusto-pekonipiirakka
Juusto-pekonipiirakka on tuhti purtava, joka sopii erinomaisesti herkkuhetkiin!

55 minPiirakkavuoka
Ainekset
- Taikina
- 3 dlvehnäjauhoja
- 125 gvoita tai margariinia
- ½ dlvettä
- Voiteluun
- voita, margariinia tai öljyä
- Täyte
- 150 gpekonia
- 200 gjuustoraastetta
- 1 prkcrème fraîchea
- 3kananmunaa
- ¼ tlmustapippuria
- suolaa
Valmistus
- Nypi rasva ja jauhot murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Painele taikina voideltuun uunivuokaan pohjalle ja reunoille.
- Paloittele pekoni ja paista se rapeaksi. Valuta rasva pois ja lisää joukkoon juustoraaste. Levitä seos uunivuokaan. Sekoita kulhossa crème fraîche, kananmunat ja mausteet. Kaada täyte vuokaan.
- Kypsennä 175 asteessa 30-35 minuuttia.
Katso myös





