Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Voittaako rakkaus, riippuvuuksista suurin? - Koukussa 2. tuotantokausi alkaa

Edellinen kausi loppui dramaattisesti rikostutkija Oskari Aution uran päättymiseen ja hänen suuren rakkautensa Kristan lähtöön Suomesta. Miten tarina jatkuu?

17.12.2018 klo 7:00

Matleena Kuusniemi

Koukussa-sarja käsittelee riippuvuuksia monella tasolla: huumeita, rakkautta, valtaa. Pääosissa näyttelevät Matleena Kuusniemi ja Tommi Eronen. Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Palkitun draaman toisella, sarjan päättävällä kaudella valtasuhteet ovat vaihtuneet. Rikostutkija Oskari Autio (Tommi Eronen) on menettänyt työnsä ja päätynyt lain pimeälle puolelle. Hänen rikosmaailman tietolähteenään toiminut nuoruuden rakastettunsa Krista (Matleena Kuusniemi) taas on onnistunut pakenemaan ja rakentamaan itselleen uuden elämän.


Yhteydenpito vaarantaisi heidät molemmat. Mutta pystyvätkö he pysymään erossa toisistaan? Onko rakkaus riippuvuuksista suurin?


Matleena Kuusniemi

Viime kaudella Koukussa ns. pesi pöydän Kultainen Venla -mittelössä. Matleena Kuusniemi - paras naisnäyttelijä, Tommi Eronen - paras miesnäyttelijä, vuoden käsikirjoittaja - Laura Suhonen, vuoden ohjaaja - Marja Pyykkö, vuoden draamasarja - Moskito Television. Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Sarjan pääkirjoittaja ja konseptin yhdessä tuottaja Roope Lehtisen kanssa luonut Laura Suhonen avaa toista kautta:

- Toisella kaudella pyrimme ylittämään ensimmäisen herättämät odotukset. Kaikki on tällä kertaa syvempää, kipeämpää ja vaarallisempaa. Henkilöt joutuvat lopullisten valintojen eteen. Mutta edelleen ytimessä on sama kysymys: mitä tapahtuu, kun ihminen haluaa jotain niin paljon, ettei välitä enää mistään muusta?


Sarjan on ohjannut Marja Pyykkö. Sarjan tuottaa Ylelle Moskito Television Oy.


Lähde: Yle


Koukussa toinen tuotantokausi alkaa Yle TV2 ke 19.12. alkaen klo 21.

Katso ohjelmatiedot Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»