Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Vappu Pimiä paljastaa Maajussille morsian maailmalla -sarjasta: "Yllätyksiltä ei tulla välttymään!"

Suositun Maajussille morsian -sisarsarjassa neljä ulkomailla asuvaa maaseudun miestä etsii rinnalleen rakkautta Suomesta.

1.2.2021 klo 12:30

Maajussille morsian maailmalla

Maajussille morsian maailmalla -ohjelman juontaa Vappu Pimiä. Kuva: MTV3


Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa ulkomailla asuvat maajussit Stefano, Mustafa, Matthew ja Roy etsivät suomalaista morsianta. Yksi heistä on oliivitilallinen, yksi vihannesten ja hedelmien viljelijä, yksi tuleva maaseutuyrittäjä ja yksi tilan omistaja. Yhteistä kaikille on rohkeus, rakkaus kotiseutuun ja luontoon sekä toive löytää loppuelämän puoliso Suomesta.Ohjelman kuvaukset kuljettivat myös juontaja Vappu Pimiän Suomen Lappiin ja maailmalle.

-Kuvaukset Suomessa olivat maajusseille suuri elämys, sillä osa heistä ei ollut koskaan käynyt Suomessa. Kanadansuomalaisille Roylle ja Matthew'lle oli selvästi todella liikuttavaa päästä maahan, josta he olivat ainoastaan kuulleet vanhemmiltaan ja isovanhemmiltaan. Se herkisti suomensukuiset miehet, Pimiä kertoo MTV:n tiedotteessa.


-Itselleni ohjelman kuvaukset tarkoittivat todella paljon matkustamista. Välillä piipahdin nopeasti kotona, ja sitten jatkoin taas seuraavaan kohteeseen. Oli hienoa päästä paikkoihin, joihin en varmasti koskaan muuten olisi matkustanut, Pimiä summaa.


Lue lisää: Vappu Pimiä paljastaa Maajussille morsian salat - Jyrkkä ei roisille menolle ja kertakäyttöisyydelle


Maajussille morsian maailmalla

Maajussit maailmalta ja juontaja Vappu Pimiä. Kuva: MTV3


Pimiä kertoo Maajussille morsian maailmalla -ohjelman eroavan merkittävästi Maajussille morsian -ohjelmasta.


-Voin luvata, että yllättäviä käänteitä – sellaisia, joita ei olla koskaan Maajussille morsiamessa nähty – tullaan todellakin näkemään! Yllätyksiltä ei tulla välttymään! Myös kulttuurierot olivat tätä ohjelmaa tehdessä ja treffeillä selkeästi läsnä. Jokaisella maajussilla on hyvin erilaiset taustat, mutta perimmäinen haave rakkauden löytämisestä on kuitenkin kaikilla sama, Vappu Pimiä kertoo.


Lue lisää: Ooo! Maajussille morsian maailmalla komistukset ovat tässä: Turkista, Libanonista, Kanadasta...


Maajussille morsian maailmalla MTV3-kanavalla to 25.2.klo 20 alkaen.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat