Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ooo! Maajussille morsian maailmalla komistukset ovat tässä: Turkista, Libanonista, Kanadasta...

Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa neljä ulkomailla asuvaa maajussia etsii rakkautta Suomesta. Juontajana tuttu Vappu Pimiä.

25.2.2021 klo 7:10

Maajussille morsian maailmalla

Maajussit maailmalta ja Vappu Pimiä, joka on tuttu jo Maajussille morsian -suomiversioista. Kuva: MTV3Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa neljä kaukana Suomen rajojen ulkopuolella asuvaa maaseudun ihmistä etsii rinnalleen rakkautta.


Mukana on maajusseja Turkista, Kanadasta ja Libanonista. Joukossa on oliivitilallinen, vihannesten ja hedelmien viljelijä, tuleva maaseutuyrittäjä ja ison maatilan omistaja, jolla on haaveissa uusi ura luomuviljelijänä. Jokainen heistä etsii rinnalleen sitä yhtä ja ainoaa. Näitä kaikkia maajusseja yhdistää rohkeus, rakkaus kotiseutuun ja luontoon sekä toive löytää loppuelämän puoliso Suomesta.


Tässä ovat maajussit:


Maajussille morsian maailmalla

Kuva: MTV3


Mustafa, 42, Turkki

42-vuotiaan Mustafan maatilalla viljellään Alanyan subtrooppiseen ilmastoon sopivia hedelmiä ja kasviksia – mm. appelsiineja, sitruunoita ja mandariineja, munakoisoja, salaattia ja avokadoja. Tilan tuotteet myydään paikallisille ravintoloille ja niitä viedään myytäväksi basaarille. Perhe ja suku ovat Mustafalle tärkeitä ja tilaa pyöritetään yhdessä perheen ja sukulaisten voimin.


Mustafan elämänasenne on positiivinen ja iloinen: eteenpäin ja tulevaisuuteen katsova. Hänellä on elämässään kaikki hyvin, mutta rakkaus rinnalta puuttuu.


Mustafa on asunut aiemmin Suomessa ja ollut naimisissa suomalaisen kanssa sekä toiminut täällä yrittäjänä. Suomen kieli ja kulttuuri ovat hänelle tuttuja ja lähellä sydäntä, ja nyt hän toivoisikin löytävänsä rakkauden Suomesta. Tärkeimmät toiveet elämän rakkaudelle ovat avoimuus ja rehellisyys sekä rakkaus luontoon.Maajussille morsian maailmalla

Kuva: MTV3


Matthew, 38, Kanada

Matthew'n molemmat vanhemmat olivat suomalaisia, joten kanadalaisuudestaan huolimatta 38-vuotias, Matiksi lapsena kutsuttu mies on sataprosenttisen suomalainen.


Matthew´n haaveissa on oman luomutilan perustaminen. Vapaa-aikansa Matti viettää auttaen ystäviään maatilatöissä niin pelloilla kuin lihakarjan parissa ja töiden jälkeen hän rentoutuu itse rakentamassaan saunassa. Kun oikea nainen löytyy elämään, voisi tämän kanssa suunnitella uuden kodin rakentamista vaikkapa Matthew'n tilalla olevan järven rannalle.


Matthew toivoo löytävänsä mukavan, luotettavan, rennon suomalaisen naisen, jonka kanssa voi katsoa romanttisia elokuvia, käydä musiikkiesityksissä, tehdä ruokaa ja harrastaa liikuntaa – tai vain nauttia toistensa seurasta kotisohvalla. Matthew arvostaa musikaalisuutta ja voisi kuunnella pianon soittoa ja laulua tuntitolkulla.Maajussille morsian maailmalla

Kuva: MTV3


Roy, 47, Kanada

Armeijan veteraani ja 16-vuotiaan pojan isä Roy on kasvanut pohjoisessa Ontariossa Kanadassa. Kaupungissa on ollut pitkään vahva suomensukuinen yhteisö, eikä Roy ennen koulun aloittamista edes osannut englantia. Suomen kielen taito on ruostunut.


Armeija vei juoksua, kalastusta ja ruoanlaittoa harrastavan miehen aikoinaan Nova Scotiaan, mihin hän jäikin poikansa syntymän myötä kiinteistönvälittäjäksi. Nyt, kun poika on jo lähes aikuinen, on Roy alkanut suunnitella paluuta kotiseudulle ja maaseutuyrittämisen pariin. Hän käyttää ammattiaan apunaan etsiessään sopivia kohteita mökki- ja majatalotoiminnan aloittamista varten.


47-vuotias Roy toivoo löytävänsä loppuelämänsä kumppanin Suomesta. Hän uskoo, että kemiat puhuvat puolestaan kahden ihmisen kohdatessa, joten hän ei halua asettaa liikaa ennakkovaatimuksia tulevalle puolisolle. Roy toivoo, että nainen olisi seikkailunhaluinen, viihtyisi niin lenkkitossuissa kuin korkokengissä ja olisi valmis heittäytymään rakkauden vietäväksi.Maajussille morsian maailmalla

Kuva: MTV3


Stefano, 38, Libano

38-vuotias yrittäjä Stefano saa elantonsa libanonilaisen viinin viennistä ja oliivitarhojensa antimista. Lisäksi hän tekee eri alkoholibrändien maahantuontia ja vientiä. Stefano on syntynyt Libanonissa, mutta kasvanut Ranskassa. Sen jälkeen hän on asunut useissa eri maissa ja asettunut nyt aloilleen synnyinmaansa pääkaupunkiin Beirutiin.


Stefano rakastaa spontaaniutta, matkustamista ja hetkessä elämistä ja niitä piirteitä hän toivoo myös tulevalta kumppaniltaan. Hänelle tärkeitä asioita ovat perhe ja perheenjäsenten onnellisuus ja terveys. Vaikka työ onkin tärkeää, Stefano ei halua elämän pyörivän vain töiden ympärillä. Tulevaisuudessa hän haluaa matkustaa ja nähdä maailmaa – olla onnellinen.


Stefano toivoo parisuhteessa olevan kemiaa, rakkautta, intohimoa ja seikkailunhalua, sillä mikä vain on mahdollista, kun ne ovat kohdallaan. Hän arvostaa naisessa aitoutta, lojaaliutta ja avoimuutta, ja uskoo näitä luonteenpiirteitä suomalaisista löytyvän.Miten onnistuu kumppanin etsintä yli merten ja millaisiin kulttuurieroihin maajussit törmäävät? Entä miten käy suomalaisilta naisilta sopeutuminen maaseutuelämään toisella puolella maapalloa tai Välimeren subtrooppisilla viljelymailla?


Ohjelma kuvattiin jo ennen koronapandemiaa, mutta sen esittäminen siirtyi viime keväältä.


Maajussille morsian maailmalla starttaa MTV3-kanavalla to 25.2. klo 20

Katso lisää lähetysaikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat