Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Vain elämää: Virve Rosti paljastaa "erityissuhteesta" Jouni Hynyseen: "Oli puolin ja toisin..."

Suosikkiuusinta: Virve Vicky Rosti on tehnyt pitkän uran, hän on viihdyttänyt suomalaisia jo 16-vuotiaasta lähtien.

20.10.2023 klo 12:11

Vain elämää

Virve Vicky Rosti on keikkaillut ympäri Suomea mm. Menneisyyden vangit -yhtyeen kanssa. Hän palkittu artisti ja voittanut mm. Iskelmä Finlandian ja Erikois-Emman. Kuva: Suomi24 Viihde


Virve Vicky Rosti halusi jo pienenä tyttönä laulajaksi. Ja siinä hän todellakin onnistui. Vicky Rosti voitti vuonna 1974 Suomen Iskelmälaulumestaruuskilpailut, minkä jälkeen Danny pyysi nuorta naista kesäkiertueelleen. Rosti oli tuolloin vasta 16-vuotias.


Erityisen soundin omaava Rosti on mukana Vain elämää -suosikkisarjassa Hirvensalmen Satulinnassa yhdessä Anna Puun, Ellinooran, Robin Packalenin, A.W. Yrjänän, Jouni Hynysen, Jannan ja Hätä-Miikan kanssa.


Millainen on hetki ennen omaa vetoa VE:SSÄ?

-Siitä tietää, kuka on vuorossa esiintyä, kun se ei syö mitään. Siinä kaikki pitää ladata siihen yhteen kappaleeseen, keikallahan vedetään tunti putkeen. Nyt on vain yksi biisi per päivä ja sen pitää mennä nappiin.


-On erittäin harvinaista, että mitään otettaisiin uusiksi. Kaikki on suoria, kerralla tehtyjä versioita. Ne on niin hyvin miksattu, se on aivan loistavaa työtä.


Vain elämää

Virve Rostin mielestä Satulinnassa parasta oli yhteisöllisyys ja musiikki, pahinta vähän yöunet. Kuva: Petri Ahonen, Nelonen


Miltä tuntui esiintyminen pienelle VE-yleisölle, jännittikö normaalikeikkaa enemmän?

-Ei mua yleensä jännitä kuin jotkut suorat lähetykset. Mutta tuolla jännitti vähän enemmän kuin tavallisesti, ja sekin jännittää, että muistaako ne sanat, kun kappaleet ei ole niin tuttuja. Edellisen kerran mua häiritsi, että katsoin prompteria monta kertaa ja luin niitä tekstejä siitä. Se näytti tyhmältä.


Rosti halusi petrata esiintymistään edelliseen kertaan verrattuna:

-Nyt päätin, että opettelen mahdollisimman huolellisesti ulkoa. Mutta kaikkea ei voi mitenkään muistaa, kun seitsemän ihan uutta laulua pitää opetella. Prompteri on hyvä olla turvana, mutta sitä ei voi koko ajan vilkuilla tai katsoa.


Vain elämää

Jouni Hynynen on Kotiteollisuus-bändin laulaja, kitaristi, sanoittaja, säveltäjä ja sovittaja. Hän on naimisissa Mari Perankosken kanssa. Kuva: Suomi24 Viihde


Virve Rosti on yksi kauden vitsiniekoista ja ohjelmassa katsojat ovat nähneet Rostin ja Jouni Hynysen välistä varsin hervotontakin huulen heittoa. Välillä on käyty myös kaksimielisyyden puolella.


Oliko sulla Jouni Hynysen kanssa erityissuhde?

-Oli puolin ja toisin pään avaamista, auottiin päätä toisillemme, mutta rakastavasti. Me ei tunnettu aikaisemmin, se on sellaista keikkabussihuumoria, molemmat tiesi, miten se menee. Vähän Jounia ensin pelättiin, että hän on kova karju. Mutta hän onkin hyväsydäminen mörökölli, Rosti paljastaa.


Lue myös: Vain elämää: Virve Rosti paljastaa, mitä tapahtui kameroiden sammuttua: "Ei baarissa käyty, enkä..."


Lue myös: Vain elämää: Jouni Hynynen asetti tiukan luksus-vaatimuksen: "Minä sellaisen vaadin ja sen sain..."


Lue myös: Vain elämää: Anna Puu koki ikävän yllätyksen heti Satulinnaan saapuessaan: "Kyllä se ärsytti, ettei…"


Vain elämää Nelosella ja Ruudussa.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran 10/2023.

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»