Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Vain elämää: Anna Puu koki ikävän yllätyksen heti Satulinnaan saapuessaan:"Kyllä se ärsytti, ettei…"

Anna Puu on toista kertaa Vain elämää -ohjelmassa.

15.9.2023 klo 9:25

Vain elämää

Anna Puu kuvattuna Maija Tuurnan teoksen edessä hotelli St. Georgessa Vain elämää -lehdistötilaisuudessa. Kuva: Suomi24 Viihde


Anna Puu (ps. Anna Puustjärvi) on menestynyt artisti, laulaja ja lauluntekijä, joka on palkittu mm. seitsemällä Emmalla. Hän on tällä kaudella mukana suositussa Vain elämää -sarjassa. Hän on yksi sarjan konkareista ja mukana toistamiseen.


Mikä sai sinut lähtemään uudelleen mukaan ohjelmaan?

-Siitä on seitsemän vuotta, kun olen viimeksi ollut. Kyllä mulla on uralla ja elämässä tapahtunut paljon uusia asioita, ei tavallaan tarvitse käydä samoja asioita uudelleen läpi kuin edellisellä kaudella. Plus kun tiesin, että ketä tulee, niin olin, että onhan tämä aika kiva musiikillinen leikkikenttä.


Oletko itse erilainen ihminen kuin seitsemän vuotta sitten?

-Ehkä se core-minä pysyy suhteellisen samanlaisena. Vuosi vuodelta tulee enemmän sinut itsensä ja oman tekemisensä kanssa. On selkeä ymmärrys, kuka on tällä musiikkikentällä.Vain elämää
Vain elämää -suosikkisarjassa vietetään Anna Puun päivää perjantaina 15.9. Kuva: Nelonen


Mitä jäi päällimmäisenä mieleesi Hirvensalmen Vain elämää -leiriltä?

-Se ihan ensimmäinen asia oli, että mulla oli käsittämättömän paska tuuri. Se päivä, kun mä ajan pihaan sinne Hirvensalmelle, niin mulla on sellainen olo, että voi vitsi, mulle taitaa tulla flunssa. Mulla oli kaikki tropit mukana, mutta se ei vaan lähtenyt pois. Vedin sitten semmoisen Vain elämää -flunssan siihen päälle.


Miten sairastumisesi vaikutti ohjelman tekoon?

-Jos antoi ketutuksen ottaa ylivallan, niin kyllä se ärsytti, ettei ollut parhaimmillaan siellä. Mutta sillä mentiin. Oli siitä huolimatta kivaa. Oli pakko ottaa vähän rennommin.

-Mulla oli flunssa koko sen leirin ja vielä 1,5 viikkoa sen jälkeen. Se oli oikein kunnon megaflunssa. Ei se terveeltä kuulosta se ihminen siellä, mutta se kuvastaa aika hyvin meidän ammattia, että ei meillä mitään saikkua oteta. Siellä sitten köhistään ja raakutaan.Vain elämää

Vain elämää -porukka vm. 2023. Kuva. Nelonen, kollaasi photocollage


Mikä Satulinnassa oli parasta?

-Ihmiset, aina. Me ollaan ystäviä Jannan kanssa vuodesta 2009, ollaan oltu ystäviä kauan. En tiedä, tuliko jotain erityisläheistä, oltiin koko ajan porukalla. Ei ollut kuppikuntia, oltiin jengissä.


Vain elämää -ohjelmassa ovat mukana vanhoina konkareina Anna Puu, Ellinoora, Robin Packalen ja Virve Rosti. Ensikertalaisina musisoivat A.W. Yrjänä, Jouni Hynynen, Janna ja Hätä-Miikka Gasellit-yhtyeestä.


Lue myös: Anna Puu oli eronnut yhden lapsen äiti - Paljastaa, miten ihastui Jukka-mieheensä: "Vasta kun..."


Lue myös: Vain elämää: Anna Puu taas mukana! Tekee paljastuksen: "Minulle jäi hieman hampaankoloon, ettei..."


Lue myös: Anna Puu julkaisi ennen-jälkeen -kuvat happopistoshoidosta: "Ei ihan hirveesti tee mieli..."


Vain elämää pe klo 20 Nelonen

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»