Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Anna Puu, 40, julkaisi ennen-jälkeen -kuvat happopistoshoidosta: "Ei ihan hirveesti tee mieli..."

Anna Puu täytti 40 vuotta helmikuussa 2022.

28.9.2022 klo 15:15

Anna Puu

Anna Puu on suosittu laulaja ja lauluntekijä, joka on tehnyt lukuisia hittibiisejä. Hän on tuttu myös The Voice of Finlandin valmentajana. Kuva: Nelonen


Anna Puu jakaa elämäänsä aktiivisesti Instagramissa. Nyt Puu on jakanut postauksen, jossa hän kertoo käyneensä tunnetulla kauneusklinikalla Rebel Helsingissä. Postausta ryydittää ennen-jälkeen -kuvat.


Puu täytti 40 vuotta helmikuussa 2022. Puu kirjoittaa Instagram-tilillään:

-Uh, näitä ennen -kuvia ei ihan hirveesti tee mieli jakaa, mutta menkööt nyt sitten! Meillä jokaisella on varmasti ainakin se yksi kohta kropasta, joka häiritsee. Mulla se on kaula. Olin ehkä 17-vuotias, kun oltiin jossain aurinkolomalla ja niiden tavallisimpien rusketusrajojen lisäksi mulla yksi kiersi kaulaa. Syvä juonne, jonka olemassaoloon en sitä ennen ollut kiinnittänyt huomiota, Puu aloittaa.


Anna Puu Flow-festareilla kesällä 2022, kuva Puun Instagram-tililtä, kuva: @jukkaimmoneLaulaja, lauluntekijä paljastaa somessa kärsineensä asiasta vuosia:

-Vuosien aikana oon peittänyt kaulaani pukeutumalla mm. pooloihin ja heikoimpina hetkinä oon kirjoittanut Googlehakuun "kaulan kiristys". Raskauden jättämän turvotuksen ja katkonaisten unien jäljiltä menin maaliskuussa (ekat kuvat) käymään Reijalla ja valitin aiheesta.


Anna Puu
Anna Puu vieraili Vain elämää -ohjelmassa. Hän lauloi Yonan ja Jannan kanssa biisin Enkeli. Kuva: Nelonen


Puu jatkaa Instassa:

-Reijan silmiin tuli sellainen innostuneen pikkulapsen valo, kun hän sanoi että "Kuule, mulla on sulle hoito justiinsa tuohon: Profhilo!" Varovaisesti kyselin, että mistäs siinä on kyse ja etten (ainakaan vielä) ole halukas ottamaan täyteaineita. No, pistoksia olisi kyllä tiedossa (kääk!), mutta ei perinteisessä täyteainehoitomielessä. Ihon alle vietäisiin kahden hoitokerran aikana puhdasta hyaluronihappoa, jonka stimuloivasta vaikutuksesta iho kiristyy ja kirkastuu. Ravitsemusta väsyneelle iholle siis! Haaveissani näin jo sileän kaulan...


Anna Puu jakoi neljä kuvaa Instagram-tilillään. Juttu jatkuu kuvien jälkeen:Puu vaikuttaa lopputulokseen tyytyväiseltä:

-No eihän se vieläkään sitä ole, mutta juonne on selvästi silottunut eikä enää häiritse yhtä paljon. Samalla koko kaulan ja kasvojen iho sai ihan uutta virtaa ja valoa, kuten kahden hoitokerran jälkeen otetuissa kuvissa näkyy.


Kivun sietäminen on osa hommaa, sen tietää myös Anna Puu:

-Mietitte varmaan, että sattuiko se? Ei se miellyttävää ollut mitenkään päin, mutta hoito oli sen verran nopea, että kyllä sen piikki-inhotuksesta huolimatta kesti. Aion varmasti tulevaisuudessa kokeilla hoitoa uudestaan (Reijan turvallisissa käsissä)!


Lue myös: Anna Puu pettyi pahasti 40-synttäreiden johdosta - Jukka-rakas tukee: "Olisin halunnut..."


Lue myös: Laulaja Anna Puu ahdistuu jo tulevasta talvesta - Tämä iso taloudellinen uhka väijyy yllä


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»