Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Laulaja Anna Puu ahdistuu jo tulevasta talvesta - Tämä iso taloudellinen uhka väijyy yllä

Anna Puu asuu juuri remontoidussa kodissa.

18.8.2022 klo 9:01

Anna Puu

Anna Puu on suosittu laulaja ja lauluntekijä, joka on tehnyt lukuisia hittibiisejä. Hän on tuttu myös The Voice of Finlandin valmentajana. Kuva: KKMAnna Puu on avautunut Instagram-tilillään meitä montaa koskevasta taloudellisesta taakasta, tulevan talven sähkölaskusta. Puu asuu puolisonsa Jukka Immosen kanssa juuri remontoidussa talossa.


Anna Puu

Anna Puu ja Jukka Immonen ovat tehneet yhteistyötä musiikin parissa ja TVOF-tuolilla. Pariskunnalla on yhteinen lapsi, joka syntyi keväällä 2021. Puulla on v. 2010 syntynyt tyttö edellisestä liitosta. Kuva: Nelonen


Laulaja ja lauluntekijä kirjoittaa Instagram-tilillään huolestuneen kirjoituksen:

-Tässä ilmalämpöpumpun pauhatessa mietin ahdistuneena tulevan talven sähkölaskuja. Tuntuu, että kaikki keskustelut kavereidenkin kanssa päätyy aina tähän samaan aiheeseen (ensin korona, sitten sota ja nyt sähkökriisi)...


-Oon lukenut jo parina aamuna lehtijuttuja eri keinoista säätää ja säästää, mutta joka kerta päädyn samaan: paksut villasukat ja -takit koko perheelle, suihkusessiot minimiin ja sauna on "kerran viikossa" -luksus. Ens kesänä sit aurinkopaneelit katolle! Ärsyttää, että kauniina elokuun päivänä miettii jo tulevaa talvea. Oonko yksin?


Instagram-kuvassa mietteliään näköinen Puu istuu pöydän ääressä katsoen ulos:Anna Puun someseuraajat innostuvat kirjoittamaan omia kokemuksiaan ja antamaan vinkkejä tulevaan talveen:

-Et todellakaan ole yksin, asun kerrostalossa, jossa on kaukolämpö, mutta silti mietin kaikkea ja vielä kun olen yh äiti huonolla palkalla, niin mietin vielä enemmän et mistä revin rahat, kun sähkölasku nousee taivaisiin, eräs kirjoittaa.


-Varaava takka (avotakasta voi olla mahdollista tehdä varaava takkasydämellä, jos lattian kantavuus riittää) on talvea ja lämmitystä ajatellen aurinkopaneeleita parempi vaihtoehto, toinen neuvoo.


-Hirvityslistalta puutuu vielä ilmastonmuutos ja jo Keski-Euroopassa on vesipula, hurjat metsäpalot ja hellekuolemia. Joten itse otan tämän kaiken säästämisen etuna ilmastonsuojelulle, kolmas pohtii.


Anna Puu jakoi kesällä Instassa kuvia uudesta keittiöstään. Kuvat: @petterssonphoto, stailaus: @minna_jonesKatso tv-ohjelma-ajat Telsu.fiSuomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat