Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Uno, dos, tres, myyty! Aki Palsanmäki heiluttaa nuijaa Suomen huutokauppakeisari Epsanjassa

Kuinka paljon kuparipannusta huudetaan Espanjan auringon alla?

2.4.2019 klo 7:00

Suomen huutokauppakeisari Epsanjassa

Markku (vas.) rientää Akin ja Helin avuksi aurinkorannikolle. Kuva: Nelonen MediaUudet tuulet puhaltavat Suomen huutokauppakeisarissa, kun Aki ja Heli Palsanmäki perustavat huutokaupan Espanjan aurinkorannikolle. Huutokauppa turistirannalla ei ole pelkkää auringonpaistetta, vaan oikeaa työtä.


Vieraassa maassa kaikki on luotava lähes tyhjästä ja Akilla onkin huoli, mistä löydetään tarpeeksi hyvää tavaraa huutokauppaan. Espanjassa tavaroita metsästetään muun muassa espanjalaisista kodeista, ravintoloista, ilmailumuseosta, treenikämpältä sekä koiratarhasta.Suomen huutokauppakeisari Epsanjassa

Aki ja Heli suomalaisten suosimassa Välimeren kohteessa. Kuva: Nelonen Media


Yllätyksiä piisaa, kun helteiden jälkeen saapuvat syysmyrskyt, jotka saavat huutokaupan tulvimaan. Purjehtivatko asiakkaat paikalle, kun lattialla on kymmenen senttiä vettä? Markkukin rantautuu auttamaan Palsanmäkiä, ja mitä ihmettä - tällä kertaa myös Markku on huutokaupattavana.


Suomen huutokauppakeisarin espanjalainen kausi lupaa yllättää ostopaikoillaan ja tavaroillaan, mutta myös persoonalliset myyjät tuovat kaudelle oman mausteensa.


Suomen huutokauppakeisari Epsanjassa alkaa Nelosella ti 2.4.2019 klo 21.30

Katso lisää ohjelman lähetysaikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat