Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

TTK-voittaja Ernest Lawson lähetti koskettavan kiitoksen Nelli-vaimolle: "Kiitos rakkaudesta ja..."

Tanssii Tähtien Kanssa -kausi huipentui sunnuntain finaaliin, ja voiton vei Ernest Lawson ja Anniina Koivuniemi.

29.11.2021 klo 9:40

Ernest Lawson

Ernest Lawson ponkaisi kansan tietoisuuteen Putous-viihdeohjelmasta, jonka jälkeen hän on mm. tuomaroinut Talent Suomi -kisassa. Kuva: KKM


Tanssii Tähtien Kanssa -viihdeohjelmassa voittajasta päätti kansa ja suomalaiset äänestivät voittajaksi Ernest Lawsonin yhdessä tanssiparinsa Anniina Koivuniemen kanssa.


Krista Siegfrids ja Anssi Heikkilä nappasivat hopeaa, Waltteri Torikka ja Kia Lehmuskoski pronssia.Näyttelijä, juontaja ja impromestari Ernest Lawson kertoi tunnelmistaan voiton jälkeen MTV:lle näin:

-Tiivistettynä: kaikkien aikojen reissu. Olen loputtoman onnellinen, että täysin puun takaa löysin tanssista uuden intohimon elämääni. Sen lisäksi sain elämääni kasan uusia ystäviä, ja se on paljon enemmän kuin mitä uskalsin toivoakaan. Tällainen kokemus ei olisi ollut mahdollista ilman perheen ja erityisesti vaimon tukea: kiitos rakkaudesta ja tuesta miljoonasti. Ja kiitos opettajista parhaimmalle! Jos sanakirjassa olisi paras-sanan vieressä kuva, niin siinä olisi Anniinan nassu, Ernest Lawson kommentoi voiton ratkettua.


Lue myös: TTK-finalisti, näyttelijä Ernest Lawson yllätti Nelli-vaimon totaalisesti: “Olen aina vältellyt...”


Ernest Lawson

TTK-voittajat vm 2021: Ernest Lawson ja Anniina Koivuniemi. Kuva: MTV / Essi Nylund


Heti ensimmäisellä TTK-kaudellaan voittoon yltänyt Anniina Koivuniemi komppasi parinsa vierellä:

-Ensimmäinen kausi tähtiopettajana on ollut kokemus, joka on ylittänyt kaikki odotukseni monin kerroin. Olen kokenut itseni etuoikeutetuksi saadessani tehdä töitä päivittäin näin upean tiimin kanssa. Kiitos omille läheisilleni kaikesta tuesta ja avusta, jota olette tarjonneet kuluneen syksyn aikana. Isoin ja tärkein kiitos kuitenkin kuuluu huikealle tähtioppilaalleni Erkulle, josta matkan varrella tuli myös tärkeä ystävä. Kiitos Erkku jokaisesta ilon, naurun ja tanssin täyteisestä hetkestä TTK-salilla ja studiolla.


Finalistien esityksiä finaalissa arvioivat Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen. Ohjelman juonsivat Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi.


Tanssii Tähtien Kanssa 2021 parhaat hetket esitetään MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa torstaina 30.12. klo 19.30 alkaen.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat