Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

TTK-tippuja Kristo Salminen avautuu rehellisesti: “Musertavan häpeän ja nolon epäonnistumisen..."

Kristo Salminen tippui kovatasoisesta Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta parinsa Saana Akiolan kanssa kolmantena.

30.9.2021 klo 11:25

Kristo Salminen
Kristo Salminen on näyttelijäsuvun kasvatti. Hänen isänsä on legendaarinen Esko Salminen ja äitinsä Heidi Krohn. Kuva: MTV3


Kristo Salminen tippui viime sunnuntaina Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta. Karismaattinen näyttelijä ja personal trainer joutui jättämään kisan opettajansa Saana Akiolan kanssa.


Nyt Salminen on avannut tuntojaan Instagramissa ja kertoo taipaleestaan TTK:ssa. Hän on jakanut tanssiparinsa kanssa kuvan tangon pyörteistä ja aloittaa kirjoituksensa näin:

-Enpä olisi ikinä uskonut, että voin tällaisen kuvan itsestäni saada. Tai että voisin sanoa tanssineeni niin hienon tanssijan kanssa kuin @saana_akiola on. Aavistelin että on tulossa aikamoinen reissu, kun hetkeäkään miettimättä suostuin Tanssii tähtien kanssa-ohjelmaan, mutta kaikkea sitä emotionaalista myllerrystä ja oppimisen vaikeutta sekä onnistumisen riemua en olisi mitenkään voinut etukäteen tietää. Tanssitaidoton ihminen kun astuu tällaisessa kontekstissa julkisesti lavalle, on musertavan häpeän ja nolon epäonnistumisen pelko käsinkosketeltavan suuri.


Salminen ja Akiola hurmaavassa tangossa, kuva Salmisen Instasta:Salminen antaa itselleen aika rajuakin palautetta jatkaessaan:

-Epätäydellisen vartalon ja osaamattomien liikkeiden tuominen satojen tuhansien katsottavaksi tuntuu lähtökohtaisesti henkiseltä itsetuhoisuudelta ja epäusko oli suuri. Mutta miten voikaan ihmisessä tapahtua peruuttamaton muutos.

Oon sanonut koko elämäni kaikissa bileissä/yökerhoissa ja juhlissa tai missä vaan missä olisi voinut ihminen tanssia, että:

”Mä en tanssi.” Ja nyt näillä kilometreillä, yhtäkkiä, järjettömän puurtamisen tuloksena sain kokea ohikiitäviä hetkiä, jolloin tunsin oikeasti tanssivani. Liikuin rytmissä musiikin ja toisen ihmisen kanssa. Ja muutaman kerran, parin sekunnin ajan liike tuntui kevyeltä ja helpolta.


Salminen ja Akiola cha-chaan pyörteissä, kuva Salmisen Instasta:Näyttelijä avaa ajatusmaailmansa kehittymistä tanssin suhteen näin:

-Minä. Suomalainen mies, joka ei tanssi. Ei osaa eikä halua. Tuli sellainen kokemus jota keho eikä mieli voi unohtaa. Se musiikin tahtiin liikkuminen on meille ihmisille niin luontaista ja syntymässä saatu ominaisuus, jonka joko saa omakseen ja kehitettäväkseen tai sen voi myös helposti unohtaa, varsinkin kulttuureissa joissa etenkään miesten ei oleteta tanssivan.

Kristo Salminen

Upea pari: Saana Akiola ja Kristo Salminen. Kuva: MTV3


Lopuksi karismaattinen näyttelijä haluaa kiittää kanssakulkijoistaan:

-Kiitos aivan kaikille, tutuille ja tuntemattomille jotka ovat jaksaneet kannustaa ja äänestää. Moni tuntuu todella ymmärtäneen millaisia henkisiä ja fyysisiä kynnyksiä piti ylittää, että rohkeus heittäytyä tuntemattomaan löytyi. Kiitos kaikille hienoille ihmisille joihin matkan varrella sain tutustua. Kannattaa heittäytyä, kannattaa ottaa riskejä ja kannattaa tutustua tuntemattomaan.


Kristo Salminen

Kristo Salminen on nähty viime aikoina tv:ssä mm. Ex-Onnelliset sarjassa. Kuva: MTV3


Lue myös: TTK:sta tippunut Kristo Salminen yllättää Jorma Uotinen -kommentilla: “En tiedä, pitäisikö sanoa..."


Tanssii Tähtien Kanssa su klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»