Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

TTK:sta tippunut Kristo Salminen yllättää Jorma Uotinen -kommentilla: “En tiedä, pitäisikö sanoa..."

Kristo Salminen tippui parinsa Saana Akiolan kanssa Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta kolmantena parina.

27.9.2021 klo 10:30

Kristo Salminen

Kristo Salminen on näyttelijä, hän on myös opiskellut personal traineriksi sekä opettanut näyttämötaistelua ja miekkailua. Kuva: MTV3


Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa nähtiin taas suurta iloa ja haikeutta. Kristo Salminen ja Saana Akiola joutuivat jättämään kisan kauden kolmannessa pudotuksessa.


Kristo Salminen kuvailee itseään tupla tai kuitti -ihmisenä, joka tarkoittaa, että antaa kaikki tai ei mitään. Tansseissa hän antoi kaikkensa. Hän avaa tunnelmiaan pudotusuutisen kuultuaan:

-Mä olen niin iloinen ja ylpeä tästä koko kokemuksesta. Mä tein niin paljon enemmän kuin mitä mä ikinä olisin ajatellut, enkä tarkoita pelkästään edistymistä tässä tai jatkoon pääsyä, vaan menin yli niin itselleni isoista jutuista.

Kristo Salminen

Kristo Salminen ja opettaja Saana Akiola. Kuva: MTV3


Kristo Salminen kertoi lähdöstään TTK-kisaan elokuussa pidetyssä lehdistötilaisuudessa näin:

- Innostuin tästä hirveästi, mua kiinnostaa kaikenlainen liikkuminen ja monet taidot. Olen itse opettanut liikettä, niin mua kiinnostaa se prosessi sekä plastisuuden ja elastisuuden saavutettavuus - onko sitä mahdollista saavuttaa? Tätä pystyy tekemään kuitenkin menemättä äärimmäisyyksiin, eikä tarvitse voltteja tai spagaateja.


Kristo Salminen tanssi Akiolan sairastuttua paso doblen Claudia Ketosen kanssa. Kuva TTK Instagramista:Mikä on ollut omassa elämässäsi sykähdyttävin tai mieleenpainuvin tanssi?

- En tiedä, pitäisikö sanoa ja tämä kuulostaa vähän rajulta, mutta ihan pikkuskidinä olen nähnyt Jorma Uotisen koreografioita Helsingin kaupunginteatterissa. Olen myös itse olen Boris Godunov -esityksessä mukana, ne ovat jääneet mieleen.


Kristo ja Saana lähettivät kiitokset TTK-Instagramissa äänestäjilleen:Millainen on tanssitaustasi?

- Ei ole, tämä on parasta! Saana pääsee veistämään tanssijan muodot täysin neitseelliseen hahmoon. Olen liikkunut sen verran musiikkiin, että mulla on terve kunnioitus ja ihailu tarnssia kohtaan. Olen aina ihaillut tanssijoita ja tanssia, nyt voin kulkea ympäriinsä ihailemassa!


Lue myös: Tiesitkö? Jare Brand ja Saana Akiola ovat olleet rohkeita lapsia - Hypänneet yhdessä benji-hypyn!


Tanssii Tähtien Kanssa su klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»