Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tiesitkö tämän Selviytyjät-finalisteista? Huippumalli, Lapissa asuja, maailmanmestari, Miss Suomi...

Selviytyjät Suomi -finaalissa selviää, kuka voittaa kisan ja 30 000 euroa.

4.12.2021 klo 8:00

Selviytyjät Suomi

Finaalikolmikko: Shirly, Eve, Paul. Kuva: Nelonen, Lars Johnson


Jännitys tiivistyy Karibian viidakkosaarella, kun edessä on finaalivaihe. Viimeisiin koettelemuksiin ja finaaliin on selvinnyt kolme kisaajaa: Shirly Karvinen, Paul Elias Uotila ja Eve Eveliina Tistelgren. Takana on 36 päivää kestänyt kamppailu, jonka voittajalle on luvassa 30 000 euroa.Tässä lyhyt kertaus kisaajien vahvuuksista ja ominaisuuksista. Näin kisaajat kertoivat itsestään ennen Selviytyjät saarelle menoa:


Selviytyjät Suomi

Shirly Karvinen. Kuva: Nelonen/Lars Johnson


Shirly Karvinen, 28

Juontaja, Miss Suomi 2016


Shirly Karvinen tuli tunnetuksi vuoden 2016 Miss Suomena. Hän on tehnyt töitä tv:ssä ja radiossa juontajana. Shirlyä kiehtoo Selviytyjissä itsensä kokonaisvaltainen haastaminen ja mahdollisuus irtautua älylaitteista sekä arjen luksuksesta.


Saarella Shirly haluaisi pärjätä rehellisellä pelillä ja olla kieroilematta liikoja. Hän luottaa liittojen muodostuvan omalla painollaan samankaltaisesti ajattelevien ihmisten kanssa. Ennen lähtöään Shirlyllä on tavoitteena treenata leuanvetoja ja roikkumista sekä harjoitella palapelien kokoamista. Shirlyn vahvuuksiin kuuluvat hyvät sosiaaliset taidot, nopeus ja loistava reaktiokyky.


Lue myös: Shirly Karvinen kärsi tästä yhdestä inhokista Selviytyjät-saarella: "Nousee kunnon traumafobia..."


Lue myös: Shirly Karvinen saa kirjeen salarakkaalta, purskahtaa itkuun: "Halataan sut puhki, kun se hetki..."


Selviytyjät Suomi

Paul Elias Uotila. Kuva: Nelonen/Lars Johnson


Paul Elias Uotila, 30

Muusikko, malli


Paul Elias Uotila on musiikkialan ammattilainen, joka kirjoittaa oman artistiuransa ohella kappaleita mm. Robinille ja Jesse Kaikurannalle. Mies tekee keikkaa myös Paparazzin mallina, ja hänet on nähty mm. Italian Voguen sivuilla.


Paul on monipuolinen pelaaja, joka ratkaisee niin älypelit kuin suoriutuu fyysistä voimaa vaativista tehtävistä. Leirissä miehellä pysyy kirves kädessä ja nikkarointi sujuu vaivatta. Paulin taktiikkana on pysyä erossa konflikteista ja välttää omien mielipiteidensä tuputtamista muille. Johtajan paikkaa hän aikoo vältellä, koska näkee sen huonona peliliikkeenä. Paul uskoo olevansa suuri pelillinen uhka muille ja toivoo, että vahva sosiaalinen verkosto suojelisi häntä yksilökilpailun alkaessa. Miehen suunnitelmissa on esittää kilttiä ja sinisilmäistä pelaajaa, joka pyrkii tekemään hyvää muille.


Lue myös: Miesmalli, muusikko Paul Uotila lyö tiskiin Selviytyjät-saaren kirot: "Mulla oli vaikea välillä..."Selviytyjät Suomi

Eve Eveliina Tistelgren. Kuva: Nelonen/Lars Johnson


Eveliina Tistelgren, 30

Fitnessin maailmanmestari 2019


Eveliina Tistelgren on fitness-ammattilainen ja somevaikuttaja, joka on vastikään jättänyt kilpauran taakseen. Hän asuu Lapissa ja viettää rauhallista elämää kaukana kaupungin sykkeestä. Työn saralla Eveliina on keskittynyt verkkovalmennukseen sekä somen sisällöntuotantoon.


Eveliina on fyysinen kilpailija, jonka valttikortteja ovat voiman lisäksi ketteryys, hyvät matemaattiset taidot sekä henkinen kantti. Peleissä Eveliina uskoo olevansa vahva strateginen vaikuttaja ja leirissä hän pyrkii luomaan ympärilleen energistä ja positiivista fiilistä. Karut olot eivät pelota tätä naista, jolle niukka ruokavalio on tuttua kisadieeteistä. Eveliina odottaa innolla Selviytyjien haasteita, joissa hän pääsee koettelemaan itseään niin fyysisellä kuin mentaalisellakin tasolla.


Lue myös: Kääk! Aarni Mikkola laverteli Selviytyjistä: sirkuskokoinen määrä ihmisiä, telttoja, hiki haisee...


Selviytyjät Suomi

Selviytyjät-sarjan juontaa Juuso Mäkilähde. Kuva: Nelonen


Selviytyjät Suomi -finaali Nelosella sunnuntaina 5.12. klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat