Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Shirly Karvinen kärsi tästä yhdestä inhokista Selviytyjät-saarella: "Nousee kunnon traumafobia..."

Shirly Karvinen on radio- ja tv-juontaja, joka otti osaa Selviytyjät-kisaan.

4.12.2021 klo 10:00

Selviytyjät Suomi

Shirly Karvinen on Miss Suomi vm 2016. Hän tekee tätä nykyä radio- ja tv-juontotöitä. Kuva: Nelonen/Lars Johnson


Shirly Karvinen, 29, tuli tunnetuksi vuoden 2016 Miss Suomena. Radiojuontajana työskentelevä Karvinen on nähty tv:ssä mm. Hitlist-ohjelman juontajana sekä Tanssii Tähtien Kanssa -tanssijana.


Shirly kertoi tunnelmistaan saarelta tulon jälkeen Selviytyjät Suomi -ohjelman lehdistötilaisuudessa.


Miksi lähdit mukaan ohjelmaan?

- Olen aikaisemmin ajatellut, etten koskaan lähtisi, että se on liian raju, eikä musta olisi siihen, enkä pystyisi siihen. Sitten tuli korona-vuosi, kun ei tapahtunut mitään ja kaikki vastoinkäymiset ja koko ilmapiiri muuttui koronan myötä. Tuntui, että tämä olisi mahtava kokemus päästä paikkaan, jossa voi unohtaa kaikki arjen asiat ja päästä haastamaan itsensä ultimaattisesti.


Mikä oli parasta?

- Parasta oli ihmissuhteet. Siellä muodostui vahvoja ihmissuhteita, vaikka se oli kilpailu. Se oli sellainen kokemus, josta tulee elinikäinen side. Siellä pystyi haastamaan itsensä. Se oli hieno fiilis.


Lue myös: Shirly Karvinen saa kirjeen salarakkaalta, purskahtaa itkuun: "Halataan sut puhki, kun se hetki..."


Selviytyjät Suomi

Saarella koettiin hauskojakin hetkiä, vasemmalta Eija Kantola, Sanna Pikkarainen, Shirly Karvinen, Heikki Sorsa ja Eveliina Tistelgren. Kuva: Nelonen/Lars Johnson


Mikä oli kamalinta?

- Ehdottomasti ötökät, erityisesti hämähäkit. Mulle nousee kunnon traumafobia, jos hämähäkki tulee liian lähelle. Oli tosi kaunista ja oli hyviä säitä, mutta myös satoi vettä ja oli kylmä keli. Kylmän ja märän yhdistelmä oli paha, kun ei päässyt mihinkään sisätiloihin kuivattelemaan.


Mitä ruokaa kaipasit eniten?

- Mun teki ihan hulluna mieli suklaata ja kaikkea sokerista. Olisin tehnyt ihan mitä vaan, että olisin saanut Fazerin sinistä tai jäätelöä, jotain makeeta. En syö kotioloissa makeita, vaan syön suolaista: hampurilaisia ja pizzaa. Siellä iski järkyttävä sokerinhimo, se oli ihan jäätävää.


Mitä tavaraa kaipasit eniten?

- Toki olisi ollut kiva peseytyä tai pestä hampaat, mutta näiden kanssa pärjäsi. Olisi ollut hienoa, jos olisi voinut soittaa kotiin. Ei ollut ikävä somea tai kännyä, mutta soitto kotiin olisi ollut ihanaa.


Selviytyjät Suomi

Shirly uimassa trooppisessa sateessa. Kuva: Nelonen/Lars Johnson


Mitä vaatetta kaipasit eniten?

- Olisin kaivannut kunnollista, paksua one pieceä - kokovartalohupparia. Koska yöt oli ihan törkeen kylmiä, sitä heräsi siihen, että hampaat kalisee yhteen. Kyllä omaa sänkyä parempaa ei ole.


Ketä ihmistä kaipasit eniten?

- Omia läheisiä ja oli hirveä ikävä Pena-koiraa. Se varmaan luuli, että olen hylännyt sen. Omia läheisiä oli ikävä, mutta samalla oli tärkeää reflektoida, miten tärkeitä omat ihmiset on ja miten heitä arvostaa.


Selviytyjät Suomi

Selviytyjät Suomi -finalistit: Paul Uotila, Shirly Karvinen ja Eveliina Tistelgren. Kuva: Nelonen/Lars Johnson


Ylittikö vai alittiko odotuksesi?

- Totta kai se ylitti, vaikka kuinka luulee, että voi henkisesti valmistautua. Mutta kun olet paikan päällä tuntemassa ja tekemässä, niin kyllä se oli ikimuistoinen reissu. Olen äärimmäisen tyytyväinen, että uskalsin lähteä. Meinasin viime hetkellä jänistää, mutta lähdin kuitenkin. Ajattelin, että jos syksyllä miettisin, että tuolla voisin olla, niin se olisi jäänyt harmittamaan ja olisin jossitellut.


Lähtisitkö uudelleen mukaan?

- Se vähän riippuu. Kun on kertaalleen sen kokenut ja se oli itselle arvokas kokemus, niin en tiedä, jos tulisi uusi kausi, en välttämättä lähtisi. Tykkään liikaa omasta sängystä, kodista ja ruoasta.


Lue myös: Tiesitkö tämän Selviytyjät-finalisteista? Huippumalli, Lapissa asuja, maailmanmestari, Miss Suomi...


Selviytyjät Suomi Nelosella ja Ruudussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi
Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»