Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Shirly Karvinen saa kirjeen salarakkaalta, purskahtaa itkuun: "Halataan sut puhki, kun se hetki..."

Juonipaljastus: Shirly Karvinen ja Selviytyjät Suomi -kisaajat saavat terveiset kotoa.

19.11.2021 klo 14:10

Shirly Karvinen

Shirly Karvinen valittiin Miss Suomeksi vuonna 2016. Hänet tunnetaan myös tv- ja radiojuontajana. Kuva: Lars Johnson/Nelonen


Sunnuntaina Selviytyjät Suomi -ohjelmassa koittaa kilpailijoiden odottama päivä. Jäljellä olevat kisaajat Shirly, Paul, Eve, Sanna ja Heikki saavat luettavakseen läheistensä kirjoittamat terveiset.


Ensimmäisenä kirjeensä avaa Shirly Karvinen. Hän purskahtaa itkuun ennen kuin ehtii lukea riviäkään. Kirjeen on kirjoittanut kotona odottava rakas, ja se kuuluu näin:

-Oon ihan älyttömän ylpee susta. Sinne se vaan lähti ja suora leikkaus reilun kuukauden päähän, kun olet melkein finaaliporukassa. En osaa edes kuvitella, millainen matka siitä yli kuukauden takaisesta aamulennosta tähän hetkeen on ollut! Mutta haluan vaan sanoa, että ollaan täällä Penan kaa oltu susta joka päivä ylpeitä ja mietitty, mitenköhän sillä Shirlyllä siellä viidakossa menee. Me ei malteta odottaa, että saadaan liveselostus sitten syksyllä, miltä mikäkin tehtävä on tuntunut, rakas kirjoittaa.


Shirly Karvinen on leikkauttanut ja värjännyt hiuksensa Selviytyjät-kuvausten jälkeen:Shirly jatkaa kirjeen lukemista:

-Täällä on kaikki hyvin, Pena on ihan villinä kesän tulosta. Joka kerta, kun summeri soi tai Wolt-kuski koputtaa oveen, se ujeltaa eteisessä korvat pystyssä ja häntä heiluen, että jos se sittenkin ois äiti. Halataan sut puhki, kun se hetki vihdoin koittaa, mutta ennen sitä kaikki tsemppi ja voima vielä täältä vikaan puristukseen. Mä uskon suhun päällikkö, mee voittaa koko homma!, kirje loppuu.


Shirly Karvinen ja Pena. Kuva Karvisen Instagramista:Selviytyjät Suomi sunnuntaisin klo 19.30 Nelosella ja Ruudussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: ruutu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»