Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Miesmalli, muusikko Paul Uotila lyö tiskiin Selviytyjät-saaren kirot: "Mulla oli vaikea välillä..."

Paul Uotila on yltänyt Selviytyjät Suomi -kisassa kolmen parhaan joukkoon.

3.12.2021 klo 10:00

Paul Uotila

Paul Elias Uotila. Kuva: Nelonen/Lars Johnson


Paul Elias Uotila, 30 on musiikkialan ammattilainen, joka kirjoittaa oman artistiuransa ohella kappaleita mm. Robinille ja Jesse Kaikurannalle. Tämä mies tekee keikkaa myös Paparazzin mallina, ja hänet on nähty mm. Italian Voguen sivuilla.Paul kertoi tunnelmistaan saarelta tulon jälkeen ohjelman lehdistötilaisuudessa.


Miksi lähdit mukaan ohjelmaan?

- Mun mielestä tämä tuntui tosi-tv-ohjelmalta, jossa sain olla oma itseni. Tykkään urheilla ja tykkään luonnosta, ei tarvinnut mennä mihinkään outoon asentoon henkisesti. Sain olla oman itseni. Ennakkokäsitys oli, että voin olla luonnollinen, ei ollut Tempparit tai vastaava.


Mikä oli parasta?

- Siinä oli monta parasta: se koko selviytymislarppaus konseptina oli siistein. Milloin on mahdollista, että pääsee sademetsään elämään itserakennettuun majaan? Ehkä voisi lähteä Borneon sademetsään, mutta se olisi hengenvaarallista. Tietysti ihmiset oli myös parasta.


Paul Uotila

Paul Elias Uotila äänestettiin kertaalleen ulos kisasta. Hän kuitenkin palasi Hylättyjen saarelta takaisin kisaan Jon-Jon Geitelin kanssa. Kuva: Nelonen/Lars Johnson


Mikä oli kamalinta?

- Kamalinta oli pelaaminen, olen aika kiltti ja huomaavainen ja omasta mielestäni empaattinen, jopa yliempaattinen. Mulla oli vaikea välillä suhtautua peliin. Piti valehdella ja tehdä vaikeita päätöksiä.


Mitä ruokaa kaipasit eniten?

- Ajattelin, että ruoka olisi iso ongelma, koska arjessa koen kiukkuisuutta, jos en saa ruokaa. Tuolla tykkäsin ruokavalion yksinkertaisuudesta ja paikoittain vatsa toimi oikein hyvin siellä. Toivoin, että olisin voinut tuoda ruokatottumuksia takaisin Suomeen, mutta täällä sorruin burgereihin ja pizzoihin nopeasti. Nopeasti unohtui.


Paul Uotila

Paul Elias Uotila voitti kisaajista eniten kilpailuja. Tämä voitontuuletus nähtiin, kun Paul varmisti finaalipaikkansa. Kuva: Nelonen/Lars Johnson


Mitä tavaraa kaipasit eniten?

- Musta oli hyvä olla ilman puhelinta, en tiedä, kaipasinko mitään. Kaipasin enemmän kunnon puukkoa, kun oli vaan machetta puukko.


Mitä vaatetta kaipasit eniten?

- Stressasin tosi paljon vaatevalintoja ja vaihdoin tosi monta kertaa hupparia paksumpaan. Mulla oli tarpeeksi lämpimät vaatteet, ja olin tosi tyytyväinen valintoihin. T-paita vähän ärsytti, se oli puuvillaa ja olisi voinut olla löysempi.


Ketä ihmistä kaipasit eniten?

- Kaipasin eniten tyttöystävää ja paljon kaipasin mun perhettä. Kyllä jokunen aika meni ihmetellessä uutta tilannetta, mutta tasaisin väliajoin läheiset kävi mielessä. Se oli hyvää kaipausta, tiesi mihin pala, kun sen aika on.


Paul Uotila

Paul Uotila on artisti ja muusikko, joka on tehnyt musiikkia mm. Jesse Kaikurannalle. Kuva: Nelonen


Ylittikö vai alittiko odotuksesi?

- Ylitti, se oli uniikki kokemus. Tykkäsin kaikesta: olla luonnossa, elää yksinkertaisesti, tykkäsin peleistä ja kisata niissä.


Lähtisitkö uudelleen mukaan?

- Kyllä ehdottomasti lähtisin, en ehkä ihan huomenna, mutta ilman muuta lähtisin.


Lue myös: Selviytyjät-tiputettu Heikki Sorsa rehellisenä viidakkoelämän rasitteista: "Se mikä oli rankkaa..."


Selviytyjät Suomi -finaali su 19:30 Nelosella ja Ruudussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat