Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tiesitkö nämä Selviytyjät loppunelikosta? Amazoni, erä-jorma, megajulkkis, Playboy-tyttö...

Huom. Selviytyjät Suomi tulee tällä vkolla kaksi kertaa ja finaali on viikonloppuna.

4.6.2021 klo 8:00

Selviytyjät Suomi

Nämä kisaajat ovat loppusuoralla Selviytyjät-kisassa: Marianne Kiukkonen, Joalin Loukamaa, Suvi Pitkänen ja Kristian Heiskari. Kuva: NelonenSelviytyjät Suomi on edennyt loppuratkaisuihin. Tällä kaudella on selviydytty Pohjolan erämaassa, eikä tropiikissa. Pohjoisessa kiusana on ollut kylmyys, itikat ja kosteus ruoanpuutteen ja koti-ikävän lisäksi.


Edessä on vielä kaksi viimeistä jaksoa, jotka tulevat tv:stä perjantaina ja lauantaina. Finaalipaikoista käydään kiivasta kamppailua ja vasta finaalissa selviää finaalikaksikko. Jäljellä kisassa on enää neljä kilpailijaa: Joalin, Kristian, Marianne ja Suvi.


Lue myös: Playboy-malli Suvi Pitkänen joutui hyökkäyksen kohteeksi - Ikävä tilanne Selviytyjät-kuvauksissa

Selviytyjät Suomi

Kuva: Nelonen


Joalin Loukamaa, 19

Tanssija

Joalin Loukamaa on tanssija, malli ja somevaikuttaja, joka edustaa Suomea kansainvälisessä pop-yhtyeessä Now United. Joalin on asunut suurimman osan elämästään Espanjassa ja Meksikossa, joten suomenkielen lisäksi hän puhuu sujuvasti myös espanjaa ja englantia. Yhtyeessä esiintyminen on tuonut Joalinille valtavasti julkisuutta, hän on megajulkkis, jolla on Instagramissa huikeat 3.5 miljoonaa seuraajaa, mikä on enemmän kuin yhdelläkään toisella suomalaisella.


Ryhmän kanssa keikkailu on totuttanut Joalinin tiiviiseen yhteiseloon, ja hän pystyy tarvittaessa nukahtamaan mihin vain. Fyysinen kunto ja ketteryys ovat Joalinin etuja, mutta leirissä auktoriteetteihin tottunut nainen saattaa olla liiankin sinisilmäinen. Joalinin osaa taktikoida ja hänen taktiikkansa on löytää jokin yhteinen tekijä kaikkien heimon jäsenten kanssa sekä luoda tätä kautta heihin tiivis henkilökohtainen suhde.


Lue myös: Selviytyjät-tiputettu Aki Manninen sai kuukauden aikaa Rita-vaimoltaan: "Tuli olo, että mitähän..."

Selviytyjät Suomi

Kuva: Nelonen


Kristian Heiskari, 28

Big Brother Suomi -voittaja 2019

Kristian Heiskari nousi julkisuuteen Big Brother Suomeen osallistumisensa myötä. Rakennusalalla töitä paiskiva Kristian vakuutti äänestäjät rennolla olemuksellaan ja terävällä huumorillaan. Lopulta hän kahmaisi voiton itselleen.


Selviytyjiin osallistuminen on ollut Kristianille jo lapsuuden haave. Vapaa-ajallaan mies on oikea "erä-Jorma", sillä hän liikkuu luonnossa ja viettää kavereiden kanssa aikaa vaikkapa laavulla. Seesteisen Kristianin vahvuuksiin kuuluu suomalainen sisu, eikä hän hätkähdä pienestä nälästä tai viikkojen vesisateesta. Pessimistinen asenne estää Kristiania uskomasta omaan voittoonsa, mutta hän aikoo silti yrittää parhaansa. Kristianin taktiikka on vaikuttaa harmittomalta huumorimieheltä ja pyrkiä olemaan kaikkien kaveri. Järkevintä hänen mielestään olisi muodostaa liitto heikompien kanssa.

Selviytyjät Suomi

Kuva: Nelonen


Marianne Kiukkonen, 52

Yrittäjä, entinen poliisi

Marianne Kiukkonen tuli julkisuuteen 90-luvulla Gladiaattorit-sarjan myötä, jossa hän kamppaili nimellä Amazoni. Fitness-uransa jälkeen Marianne lähti opiskelemaan poliisikouluun ja myöhemmin hänet nähtiin esiintymässä televisiosarjassa Poliisit. Tällä hetkellä Marianne voimavalmentaa ja toimii puhujana hyvinvointialalla.


Kilpailijana Marianne on fyysinen, ja hän uskoo olevansa parhaimmillaan kokonaisvaltaista voimaa vaativissa kilpailuissa. Vahvuuksikseen nainen laskee elämänkokemuksen, loistavan ihmistuntemuksen sekä poliisissa opitut profilointitaidot. Ryhmässä Marianne on luontainen johtaja, ja hän omaa erinomaisen stressinsietokyvyn. Selviytyjät Pohjolaan Marianne lähtee todistamaan, että myös nainen voi voittaa kilpailun!


Lue myös: Ex-missi Sabina Särkkä purskahti itkuun miehensä eleestä Selviytyjät-tiputuksen jälkeen: "Voi ei!!"

Selviytyjät Suomi

Kuva: Nelonen


Suvi Pitkänen, 33

DJ, yrittäjä


Suvi Pitkänen on vuoden 2006 Miss Suomi -finalisti, DJ ja tosi-tv-tähti, joka on nähty ohjelmissa Martina ja hengenpelastajat, Viidakon tähtöset sekä Maatilan prinsessa. Suvi on työskennellyt vuosia kauneusalan yrittäjänä ja poseerannut Playboy-lehdessä.


Suvi tunnetaan rohkeana ja sanavalmiina naisena, jonka suorapuheinen tyyli saattaa hämmentää uusia tuttavuuksia. Suvin vahvuuksiin kuuluvat hyvä uimataito sekä periksiantamattomuus, jonka avulla hän selviytyy suurimmistakin haasteista. Suvin tavoitteena on, että hän onnistuu saarella välttämään muiden ärsyttämisen ja näyttämään itsestään parhaat puolet.


Lue myös: Selviytyjät-tiputettu Arttu Harkki korkkasi pienen Jallu-pullon - Ei auttanut, vaikka lihotti 6 kg


Selviytyjät Suomi Nelonen pe 04.06. klo 20.00

Selviytyjät Suomi finaali la 05.06. klo 20.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat