Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tiesitkö? Hanna Pakarinen ja yllättävä yhteys - Risto-rakas alusta asti Vain elämää -sarjassa!

Hanna Pakarinen on mukana uudella Vain elämää -kaudella.

29.5.2024 klo 8:00

Hanna Pakarinen

Hanna Pakarinen on artisti ja radiojuontaja, ja hänestä on kirjoitettu elämäkerta Hanna Pakarinen – Elämä naurattaa. Kuva: Suomi24 Viihde


Hanna Pakarinen voitti v. 2004 Idols-laulukilpailun. Rempseä trukkikuski Lappeenrannasta valloitti suomalaisten sydämet. Idolsin jälkeen Pakarinen on tehnyt musiikkia, edustanut Suomea Euroviisuissa ja toiminut mm. radiojuontajana. Hänet on nähty myös Tähdet, tähdet -ohjelmassa tv:ssä.


Pakarinen on naimisissa rumpali Risto Niinikosken kanssa ja pari vihittiin näyttävästi Helsingissä Temppeliaukion kirkossa v. 2017. Pariskunta oli pitänyt yhtä ennen vihkimistä jo kymmenisen vuotta. Tätä nykyä perheeseen kuuluu myös poika.


Nyt Pakarinen on mukana uudella Vain elämää -kaudella. Ja hauska sattuma, että puoliso Risto on soittanut Vain elämää -bändissä rumpuja jo ohjelman alusta asti. Tämä ei toki ole ensimmäinen kerta, kun he tekevät töitä yhdessä. He olivat bändikavereita ennen rakastumistaan.


Pakarisen Instagram-tililtä löytyy mm. otos pariskunnan hääpäivästä. Kuva lainattu Hanna Pakarisen Instagram-tililtä, kuva Ville Juurikkala:Vain elämää -bändi, ylhäältä vasemmalta Ako Kiiski, Leri Leskinen, Risto Niinikoski, alhaalta vasemmalta Aleksi Ahoniemi, Mikko Mäkinen ja Peter Engberg. Kuva lainattu Vain elämää Instagram-tililtä:Uusi Vain elämää -kausi starttaa syksyllä ja se on jo peräti 15. Tänä vuonna artisteina nähdään Pakarisen lisäksi Marko Hietala, Ilta, Jussi Rainio, Roope Salminen, Eini, Costello Hautamäki ja Waldo.


Hanna Pakarinen

Vain elämää 2024 artistit: Waldo, Eini, Hanna Pakarinen, Jussi Rainio, Costello Hautamäki, Marko Hietala, Ilta ja Roope Salminen. Kuva: Nelonen


Lue lisää: Anna Puu paljastaa alkoholin käytöstä Vain elämää -kuvauksissa: "Viinin juonti riippuu..."


Lue lisää: Vain elämää: Virve Rosti paljastaa "erityissuhteesta" Jouni Hynyseen: "Oli puolin ja toisin..."


Lue lisää: Vain elämää: Jouni Hynynen asetti tiukan luksus-vaatimuksen: "Minä sellaisen vaadin ja sen sain..."


Vain elämää alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»