Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tiesitkö, että Roba on Suomen pitkäkestoisin poliisisarja? Roban uusi kausi lähtee liikkeelle tästä

Roba tv-sarjasta starttaa uusi 5. kausi.

4.6.2022 klo 8:00

Roba

Roban poliisit. Kuva: MTV3


Roba tv-sarjasta starttaa uusi kausi. Kultaisella Venlalla palkitusta Robasta tulee viidennen kautensa myötä Suomen pitkäkestoisin poliisisarja.


Roba

Kokenut poliisi, ylikonstaapeli Arto Mäkelä (Kari Hietalahti) ja poliisialokas Samir Laine (Alex Anton). Kuva: MTV3


Yksi Roban suosikkihahmoista, Kari Hietalahden esittämä Arto Mäkelä on taas mukana konnia nappaamassa. Hän kertoi talvella kuvauksissa tunnelmistaan näin:


-Rooliin asettuminen tuntuu kotoisalta. Kun sinisen haalarin vetää päällensä, niin tietynlainen elämänasenne loksahtaa päälle saman tien. Rooliin valmistauduin ainoastaan käymällä salilla, että jaksan juosta konnien perässä. Asenne on haalareissa, Hietalahti tiivistää MTV3:n tiedotteessa.


Roba

Mari Perankoski näyttelee itsetietoista ja terävänäköistä rikostutkija Elina Sinisaloa. Kuva: MTV3


Uutta kautta tähdittää aikaisemmilta kausilta tuttu eturivin näyttelijäkaarti. Hietalahden lisäksi mukana ovat Leena Pöysti, Riku Nieminen, Andrei Alén, Tiina Lymi, Mimosa Willamo, Mari Perankoski, Ilari Johansson, Rauno Ahonen ja Linnea Skog. Uusina kasvoina mukaan astelevat lisäksi Annika Aapalahti, joka tuli tunnetuksi kipakan morsiamen roolista M/S Romantic -sarjassa sekä mm. Karpissa vakuuttanut Alex Anton.


Uuden kauden teema on poliisiin kohdistuva väkivalta ja maalittaminen. Tarina alkaa sekasortoisesta terrori-iskusta, jonka seuraukset ovat robalaisille paitsi raskaat, myös henkilökohtaiset.


Roba

Riku Nieminen on tuttu jo aiemmilta kausilta Pekka Myllymiehenä, uutena tulokkaana aloittaa näyttelijä Annika Aapalahti. Kuva: MTV3


Pääkäsikirjoittajana jatkaa Kultainen Venla -palkittu Tatiana Elf, ohjauksesta vastaavat Markus Lehmusruusu (Risto Räppääjä ja pullistelija) ja Reetta Aalto (Paratiisi, Tottumiskysymys, Naurun varjolla).


Roba MTV3 ma 06.06. klo 21

Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»