Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tätä et nähnyt TV:ssä: Farmi-tippuja Merja Kyllönen ei säästele sanojaan: "Mä inhoan..."

Farmi Suomi -realityssä kisa käy kuumana.

20.5.2024 klo 10:35

Merja Kyllönen

Kyllönen on politiikan maailmassa oppinut haistamaan epäaidot ihmiset jo kaukaa. Ennakkoon hän uskoi tästä kyvystä olevan hyötyä myös Farmilla. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen

Merja Kyllönen oli yksi viime kesänä Pieksämäen lähellä maaseudulla kuvatun Farmi Suomi -realityn julkkiskisaajista. Lähdön hetki koitti, kun Kyllönen, Veeti Kallio ja Kirsikka Simberg ottivat mittaa kolmintaistelussa ja kisa päättyi Kallion voittoon. Kyllönen ja Simberg tippuivat ulos.


Vasemmistoliiton kansanedustaja Kyllönen sai Farmilla suuren luottamuksen osalta kanssakilpailijoista. Hänen olisi kuulunut lähteä kisasta jo aiemmin, sillä hän hävisi kaksintaistelussa Enni Koistiselle. Koistinen kuitenkin halusi Merja Kyllösen jatkavan ja luovutti itse kisan suhteen.


Näin Kyllönen avaa tunnelmiaan ruutu.fi videolla tippumisen jälkeen:

-Mulle varmasti haastavinta Farmi-matkassa on ollut se, että osa on niin näkyvästi lähtenyt pelaamaan. Että tuli niitä kohtaamisia, jossa tehtiin selväksi, että me ollaan täällä pelaamassa rahasta.

-Se oli mulle sellainen vaikeasti käsiteltävä asia, koska mä näin tässä niin paljon muitakin elementtejä kuin sen, että tässä kisataan voitosta, kisataan rahasta, Kyllönen kertoo vakavana.


Merja Kyllönen

Merja Kyllönen ei epäröinyt ryhtyä fyysisiin hommiin Farmilla. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Vaikka Kyllönen on tunnustanut olevansa kilpailuhenkinen, hän ei tinkinyt Farmilla omasta arvomaailmastaan. Maaseudulla kisaaminen vahvisti oivalluksia elämästä.

-Mä huomasin, kuinka paljon mä inhoan sitä ajastusta, että me ollaan ilkeitä toisillemme. Ajattelen vaan lapsenuskoisena, että kyllä rakkauden voimallakin voi voittaa. Enkä epäile sitä hetkeäkään, etteikö tätäkin kisaa voita vielä joku enemmän intohimolla ja rakkaudella kuin vihalla ja juonittelulla.


Lue myös: Tätä ei nähty TV:ssä: Enni Koistinen tunnustaa -Sai ennakkoon "siunauksen" luovuttamiseen: "Eikö..?"


Lue myös: Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!


Lue myös: Farmi-tippuja Johanna Pakonen paljastaa, mitä ruokaa oikeasti syötiin Farmi-kuvauksissa: "Ollaan..."


Farmi Suomi torstaisin klo 20 Nelosella ja Ruudussa.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: ruutu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»