Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

Farmi Suomi kuvattiin viime kesänä Pieksämäen lähellä maaseudulla ja yksi kisaajista oli Kirsikka Simberg.

16.5.2024 klo 8:00

Farmi Suomi

Kirsikka Simberg on sosiaalisen median vaikuttaja, joka on opiskellut kenkäsuunnittelijaksi ja tehnyt uraa stylistina. Kuva: Mojo Erämetsä, Nelonen


Farmi Suomi -ohjelmassa Kirsikka Simberg on pitänyt melko matalaa profiilia. Simberg lähti reality-ohjelmaan yhdessä ystävänsä ja kollegansa Enni Koistisen kanssa. Simbergiä ei ole ennestään tv-katsojille tunnettu, mutta hän pitää suosittua Tuplakääk-podcastia Koistisen kanssa.


Vaikkei somevaikuttaja ole tv:stä tuttu, tv-maailma on tullut hänelle kuitenkin tutuksi äitinsä Hanna Sumarin ja tätinsä Sikke Sumarin kautta. Hanna Sumari on pitkän linjan toimittaja, juontaja ja tv-kasvo, joka on nähty viime aikoina mm. Suomen kauneimmat kodit -ohjelman juontajana. Ravintoloitsija, kokki Sikke Sumari puolestaan on tuttu mm. Kokkisota-ohjelmasta.


Kirsikka Simberg ja Hanna Sumari ovat tehneet yhdessä myös kaupallisia yhteistyökuvioita, tässä Stockmann-tavaratalon kanssa. Kuva lainattu Simbergin Instagram-tililtä:
Tytär ja äiti Pierre Robert -merkin tiimoilta mallikuvissa. Selaa painamalla nuolta, kuvat lainattu Sumarin Instagram-tililtä. Kuvat: @johannarontu apurina @valtterijuho, kolmas kuva by Sumari:Lue myös: Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."


Lue myös: Tätä ei nähty TV:ssä: Enni Koistinen tunnustaa -Sai ennakkoon "siunauksen" luovuttamiseen: "Eikö..?"


Lue myös: Farmi Suomi: Linnea Vihonen lirkuttelee Veeti Kalliolle - Heittäytyy leikkiin: "Voi, kultani..."


Farmi Suomi torstaisin klo 20 Nelosella ja Ruudussa.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»