Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tässä haastaja Ensitreffit alttarille? Sairaanhoitaja Katariina, 29, etsii tv:ssä elämänsä rakkautta

Save the Date -uutuussarjassa häävalmistelut ovat ylimmillään, mutta sulhanen puuttuu.

23.8.2022 klo 7:39

Save the Date

Katariina työskentelee sairaanhoitajana ja vapaa-aikansa hän pyhittää perheelleen, ystävilleen ja labradorinnoutajalleen. Katariina etsii elämäänsä kohteliasta herrasmiestä, joka kunnioittaa muita ihmisiä ja jonka kanssa voi rakentaa arkea, jossa on paljon rakkautta, turvaa ja iloa. Kuva: Nelonen


Save the Date -ohjelmassa 31-vuotias helsinkiläinen Noora, 29-vuotias tamperelainen Katariina ja 37-vuotias helsinkiläinen Mimi haluavat kukin mennä tänä kesänä naimisiin. Erikoista on se, että tv-sarjan kuvausten alkaessa kaikki naiset ovat vielä sinkkuja.


Ohjelmassa naisten hääpäivät laitetaan kalenteriin heti alkumetreillä, jonka jälkeen alkaa häiden suunnittelu. Mutta voiko rakkauden löytää asettamalla sille deadlinen?


Save the Date

Noora, Mimi ja Katariina. Kuva: Nelonen


Kevään ja kesän aikana kuvattavassa ohjelmassa Noora, Mimi ja Katariina suunnittelevat tulevia häitään 50 päivän ajan kuin kuka tahansa morsian: valitaan hääpuku, suunnitellaan kukkakimppu, maistellaan hääkakkuja ja suunnitellaan hääohjelmaa omien kaasojen kanssa.


Kaiken tämän lomassa käydään lukuisilla treffeillä ja tutustutaan miehiin, joista yksi voisi lopulta olla tuleva aviomies.


Save the Date on alun perin israelilainen formaatti, joka toteutetaan nyt Suomessa ensimmäisenä maana koko maailmassa.


Save the Date Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 24.8.

Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fiSuomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»