Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Soolouralle loikannut Samu Haber paljastaa UMK-säpinöistä: "Vähän isommat aurinkolasit päähän ja..."

Samu Haber juontaa UMK23-finaalin, jossa hän myös esiintyy.

21.1.2023 klo 10:00

Samu Haber

Samu Haberin soolouran debyyttialbumi, Pelastetaan Maailma, julkaistiin syyskuussa 2022. Kuva: Nelli Kenttä, Yle.UMK saa juontajaksi Sunrise Avenuesta suosioon nousseen Samu Haberin. Haber myös esiintyy UMK-finaalissa Turun Logomossa.


Samu Haber keikkaili Sunrise Avenuen kanssa pitkin maailmaa, soolouralla hän on keikkaillut mm. Helsingin musiikkitalossa. Kuva Janita Autio, Samu Haberin Instagram:Sunrise Avenue -bändin lopetettua Haber siirtyi soolouralle ja tekee nykyään musiikkia suomeksi. Haber on toiminut mm. Voice of Germany -kilpailun tuomarina ja nyt hän hyppää UMK-juontajaksi.


-Olen UMK:ssa duunissa ja osana koneistoa, joka palvelee artisteja. Heitä jännittää ja valtaosa hommasta on, että saamme ohjaajien, valaisijoiden, puvustajien ja muiden kanssa esiintyjistä kaiken irti, Haber kertoo Ylen tiedotteessa.Haberille juontopesti tuli yllätyksenä:

-UMK-pesti kruunaa minulle mielettömän hienon vuoden, johon on kuulunut muun muassa Sunrise Avenuen jäähyväiskiertue, uusi suomenkielinen albumi ja sitä seurannut loppuunmyyty soolokiertue.


Samu Haber

Ylen Uuden Musiikin Kilpailun kauden 2023 seitsemän finalistia. Yksi heistä edustaa Suomea Euroviisuissa. Finalistit ovat Keira, Benjamin, Robin Packalen, Lxandra, Käärijä, KUUMAA ja Portion Boys. Kuva: Nelli Kenttä, Yle.


UMK on show, jossa on mukana räiskettä ja räväkkyyttä.

-Valkoinen t-paita, kitara ja mies voivat olla liian arkisia Logomon lavalle. UMK:ssa voin ehdottomasti laittaa vähän isommat aurinkolasit päähän ja normaalia enemmän glitteriä, Haber paljastaa.


Lue myös: Samu Haber haki pakoa luksuksesta: "Mä tajusin, että mun pää ei tule kestämään tätä."


Lue myös: Oho! Samu Haber saa kaksi öky-remonttia tv-ohjelmassa - Yksi jakso ei riitä näissä muodonmuutoksissa


Uuden Musiikin Kilpailun finaali suorana 25.2.2023 klo 21 Ylen kanavilta: Yle TV1, Yle Areena, YleX, X3M ja Yle Radio Suomi.

Eurovision Song Contest järjestetään 9.-13.5.2023 Ukrainan puolesta Liverpoolissa, Isossa-Britanniassa.


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat