Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Samu Haber haki pakoa luksuksesta: "Mä tajusin, että mun pää ei tule kestämään tätä."

Suosikkiuusinta: Samu Haber on yksi kansainvälisesti menestyneimpiä artistejamme.

14.10.2019 klo 10:00

Vain elämää

Samu Haber luotsasi Sunrise Avenue -bändiä, jolta löytyy 3 miljoonaa myytyä levyä sekä 69 kulta- ja platinalevyä. Kuva: NelonenSamu Haber on todellinen supertähti, jonka elämässä on ollut yksityiskoneita, jettejä, toinen toistaa hienompia autoja, sviittejä, luksuskelloja... Samu Haber on Sunrise Avenuen perustajajäsen ja muusikko.


Laulajan lunnaat ovat kuitenkin kalliit. Mies paljasti Vain elämää -ohjelmassa, että kulissien takana huippuhotellien hienoimmissa sviiteissä seurana on kuitenkin usein yksinäisyys.


-Ihan sama minkä Hiltonin sviitissä, minkä vaan kainalossa, mikä vaan pullo coolerissa, niin sitä on silti ihan sairaan yksin. Mä tajusin, että mun pää ei tule kestämään tätä. Mua ei tarvitse kukaan muu kuin mun unelmat. Bändissä oli vaikeeta, ei ketään himassa, lakimiehiltä, yleisöltä, kriitikoilta, kaikilta tuli skeidaa, niin se on aika iso tuuletin, mihin se lentää ja paikat kyllä natisi, Haber kertoo vakavana.


Vain elämää

Samu Haber oli yksi artisteista Vain elämää -ohjelmassa v. 2019. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Haber turrutti yksinäisyyttään ostamalla ja haalimalla ympärilleen lisää luksusta.


-Mä rupesin kuorruttamaan ja kuorruttamaan. Falcon-jetti ja lisää Bemareita ja pikaveneitä ja kelloja ja minä en lennä missään, jos teillä on vaan businessluokka. Aika nopeasti huomaa, että toi ei kanna olenkaan. Mitä syvemmälle tonne meni, niin sitä vähemmän siihen peliin mahtuu porukkaa mukaan, Samu kertoo.


Vain elämää kaudet ruutu.fi

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Juttu on suosikkiuusinta ja se on julkaistu ekan kerran v. 2019.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat