Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Shirly Karvinen sensuellin kuumana uudessa tyylissä - Sanni-rakas hehkuttaa auliisti!

Shirly Karvinen on tehnyt merkittävän muutoksen ulkonäköönsä.

9.2.2022 klo 14:00

Shirly Karvinen

Shirly Karvinen valittiin Miss Suomeksi vuonna 2016. Hänet tunnetaan myös tv- ja radiojuontajana. Kuva: Jaakko Kahilaniemi/Nelonen


Ex-missi tv- ja radiojuontaja Shirly Karvinen, 29, on tehnyt radikaalin muutoksen ulkonäköönsä. Karvinen on jakanut Instagram-tilillään fiiliksiä ja kuvan uudesta tyylistään.


Karvinen on totuttu näkemään jo missiajoiltaan pitkässä, mustassa tukassa. Viime aikoina kaunottarella on kuitenkin ollut lyhyempi polkkatukka. Ex-missi analysoi hiusmuutosta Instassa näin:

-Mun päästä huomaa sen, että mä kyllästyn nopeesti. Mut jee, uusvanha tukka. Kysytte usein, että miten värjään tätä harjaa niin kysykää @bymaribach, hän tietää. Ja maailman paras @hairextensionsbymiiskustage11 laittoi lisäkarvoja päähän ja @magohair @simplynaturalfinland on parhaimmat karvat!, ex-missi listaa kauneusapureitaan.


Karvinen paljastaa Instassa, missä kunnossa hänen hiuksensa olivat Selviytyjät Suomi -viidakkoreissun jälkeen:

-Selviytyjien jälkeen mulla ei ihan hirveesti jääny tukkaa päähän ja silloin kirpas leikata kaikki suoraan pois ja yrittää olla kärsivällinen. Ihanaa kun ei tarvii enää.


Shirly Karvinen Instassa uudessa reilusti pidemmässä hiustyylissä, kuten missiaikoina konsanaan. Huulet ovat punaiset ja kuva on sensuelli kokonaisuus:Karvinen on parisuhteessa laulaja, lauluntekijä Sannin kanssa. Sanni vaikuttaa tykkäävän rakkaansa uudesta lookista, pitävän sitä kuumana. Suosikkiartistilta tulee aulis emojipläjäys kommenttikenttään: tulenlieskoja ja vaahtosammuttimia.


Vain viikko sitten Karvinen poseerasi Instassa urheilusuorituksen jälkeen reilusti lyhyemmässä ja punertavasävyisessä tukassa:Shirly Karvinen oli mukana viime kauden Selviytyjät Suomi -realityssä. Hän ylsi koko kisan voittoon, vaikka reissu olikin vaativa sekä fyysisesti että henkisesti - myös hiuksille.


Shirly Karvinen

Shirly Karvinen voitti Selviytyjät Suomi -realityssä 30 000 euroa. Kuva: Lars Johnson/Nelonen


Lue myös: Shirly Karvinen saa kirjeen salarakkaalta, purskahtaa itkuun: "Halataan sut puhki, kun se hetki..."


Lue myös: Tunteet kuumana! Missi Shirly Karvinen ojentaa tiukasti Aarnia: "Tuo kerää ihan sairaasti ötököitä"


Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»