Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Selviytyjät-tippuja Lauri Salovaara yllättää - Heittäytyykö mies Tanssii Tähtien Kanssa -kisaajaksi?

Lauri Salovaara sai lopulliset lähtöpassit rankasta Selviytyjät Suomi -realitystä.

11.10.2021 klo 12:20

Lauri Salovaara

Lauri Salovaara on yrittäjä, juontaja ja puhuja, joka on tempaissut viimeksi Miljonääriksi 500 päivässä -projektillaan. Kuva: Nelonen


Lauri Salovaara, 43, tippui lopulta lopullisesti pois Selviytyjät Suomi -kisasta. Salovaara oli jo kerran tiputettu pois heimoneuvostossa, mutta hän oli saanut mahdollisuuden jatkaa Hylättyjen saarella. Tiukassa kolmintaistelussa Salovaara kuitenkin hävisi Paul Uotilalle, 30, ja Jon-Jon Geitelille, 31.Selviytyjät Suomi -kisassa saimme nauttia Salovaaran sitkeydestä ja positiivisuudesta. Tämä mies todellakin uskaltaa ottaa uusia haasteita vastaan! Salovaara kertoi ohjelmassa, että reumasairaudesta johtuen oli saanut parikymppisenä lääkäriltä diagnoosin, ettei juoksisi enää. Salovaara kuitenkin kisasi ja juoksi rankassa realityssä sinnikkäästi.


Miksi lähdit mukaan ohjelmaan?

- Suomessa on kaksi ohjelmaa, joihin primääristi haluan. Ne ovat Selviytyjät ja Tanssii Tähtien Kanssa. Mun tyttäret on 8- ja 7-vuotta ja he sanoivat, että “isi, sun pitää mennä tuonne”, niin eihän siinä muuta kuin mukaan vaan.


Lauri Salovaara

Laurin joukkue fiiliksissä koskemattomuuskisan jälkeen, kuvassa vasemmalta ylhäältä Bea, Viki, Helmeri ja alhaalla Dani, Tuuli ja Lauri. Kuva: Nelonen


Mikä oli parasta?

- Off line oli parasta. Ei tarvinnut somettaa, eikä seurata mediaa. Ja se Karibian mieletön luonto, maisemat ja lämpö. Muut hakeutui lounaalla varjoon ja minä jäin aurinkoon.


Mikä oli kamalinta?

- Varmaankin yön kylmyys. Yöllä tyhjennettiin koko reppu ja pistettiin kaikki vaatteet päälle, että pystyi värisemään läpi yön. Kahdet sukat, kahdet alushousut ja muut. Ennenkuin siihen tottui, niin sitä ei nukuttu yhtään.


Lauri Salovaara

Koskettava hetki. Lauri saa koskemattomuuspatsaan Juuso Mäkilähteeltä. Kuva: Nelonen


Mitä ruokaa kaipasit eniten?

- Pihviä, ranskalaisia, kahvia, vaikken sitä juokaan. Ai että, se tuoksui hyvältä. Eka ruoka, jota söin sen jälkeen oli rasvainen, ihana pizza. Tuplajuusto, kinkku ja herkkusieni. Kun oli tottunut niin vähälle ravinnolle, niin söin yhden pizzan 24 tunnin sisällä. Meni aina pari tuntia slicen välissä.


Mitä tavaraa kaipasit eniten?

- Musiikki ja kuulokkeet. Musiikki on mulle tärkeä osa elämää, enkä voisi kuvitella eläväni ilman musiikkia. David Guettan Memories toi kyyneleet silmiin pizzan jälkeen.


Lauri Salovaara

Lauri Salovaara nautti tropiikin lämmöstä, tässä mies pulikoi meressä. Kuva: Nelonen


Mitä vaatetta kaipasit eniten?

- Olin miettinyt, pitäisikö ottaa mukaan onepiece, ehkä sitä olisin kaivannut. Kenkinä oli crocsit, ne oli superit. Niillä pystyi kävelemään vedessä, viidakossa ja rannalla.


Ketä ihmistä kaipasit eniten?

- Lapsia, omia ihania pikkutyttöjäni. Oli nuorimman 7-vuotissynttärit ja se oli iskälle kova paikka. Muuten pystyin olemaan vain omien ajatuksieni kanssa, jopa nautin siitä. Mutta jos tyttäret tuli mieleen, niin silloin itketti, olisin voinut olla vaikka niiden kanssa leikkimässä kepparia.


Ylittikö vai alittiko odotuksesi?

- Ylitti odotukset ja lähtisin mukaan heti uudelleen. Siitä jäi elämän mittaisia jälkiä sekä henkisesti että fyysisesti, mutta en pistä niitä pahatteeksi.


Jäämme odottamaan ja toivomaan Lauri Salovaaran näkemistä Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa.


Lue myös: Pertti Salovaara luottaa elämän karikoissa Lauri-veljeen: “Hänelle voi kertoa, jos olen retkahtanut”


Selviytyjät Suomi su 19:30 Nelosella ja Ruudussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi
Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat