Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Pertti Salovaara luottaa elämän karikoissa Lauri-veljeen: “Hänelle voi kertoa, jos olen retkahtanut”

Pertti Salovaara ja Lauri Salovaara jakavat tänä syksynä luottamuksen lisäksi tv:ssä esiintymisen.

11.9.2021 klo 8:00

Pertti Salovaara

Pertti Salovaara on legendaarinen radiojuontaja ja ex-kansanedustaja. Hän on mukana Olet mitä syöt -elämäntaparemontissa tv:ssä tänä syksynä. Kuva: MTV3


Pertti Salovaara on tehnyt pitkän uran radiojuontajana ja hänet muistetaan sanonnoista ”Voe mahoton paikka sentään!” ja ”Päevää!” Kansanedustajana Salovaara ehti toimia v. 2003-2011.Nyt Salovaara nähdään pitkästä aikaa tv:ssä, kun hän on mukana Olet mitä syöt -elämäntaparemontissa. Elopainoa on alkanut kertyä elintapojen myötä iän karttuessa ja miehen mielessä on muutos.


- Pidemmän aikaa on tuntunut, ettei omassa vartalossa ole hyvä olla. Yksi vaihtoehto olisi voinut olla, että olisi vuokrannut pt:n (personal trainer), mutta tämä oli kokonaisvaltaisempi paketti. Tämä oli alkusysäys paremmalle tavalle olla, syödä ja liikkua, Salovaara perustelee ohjelmaan lähtöään.


Pertti Salovaara

Lauri Salovaara on yrittäjä, juontaja ja puhuja, joka on ahkeroinut Selviytyjät-leirissä fyysisyyttä tarvittavissa hommissa sekä tukenut joukkuetta henkisesti. Kuva: Nelonen


Hauska yhteensattuma, että Pertti Salovaaran nuorempi veli Lauri Salovaara nähdään myös tv:ssä tänä syksynä. Lauri Salovaara on yksi Selviytyjät Suomi -kisaajista.


Lauri Salovaara jakoi kesällä Instagramissa yhteiskuvan veljeksistä:Veljekset ovat lämpimissä väleissä ja toistensa tukena:

- Kyllä me sparrataan jatkuvasti toisiamme, saan ennen kaikkea tsemppausapua. Lauri on urheilullinen tapaus ja hänen kanssaan tulee juteltua ruumiin ja sielun asioista. Hän on mun soul mate ja hänelle voi kertoa, jos olen retkahtanut ja syönyt juustohampurilaisen. Että olenko ihan huono ihminen, Salovaara kertoo.


- Se on mahtavaa, että on tuollainen veli, joka ymmärtää mistä on kyse. Been there - done that, vanhempi Salovaara kiittelee pikkuveljeään.


Olet mitä syöt MTV3-kanavalla ke klo 20.

Selviytyjät Suomi Nelosella su klo 19.30.


Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat