Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Selviytyjät-tippuja Essi Unkuri häkeltyi Viljami-rakkaansa reaktiota: "Oli aika sokissa"

Selviytyjät Suomi -kisassa väki senkun vähenee.

28.9.2022 klo 7:00

Essi Unkuri

Essi Unkuri voitti Miss Suomi -kisan v. 2021. Hän työskentelee monipuolisesti mm. mallina, juontajana, somevaikuttajana ja näyttelijänä. Kuva: KKM


Selviytyjät Suomi -kilpailijat hyvästelivät joukostaan jo viidennen kilpailijan. Heimoneuvostossa istui Timur, jonka äänestystulos oli hyvin yhtenäinen.


Jasmiina Yildiz sai yhden äänen ja kaikkien muiden äänet menivät Essi Unkurille.

-Aika sekavat tunnelmat. Ensimmäisenä mielessä on, mitä tuolla tapahtui, miten olen tässä? Tuli ihan puun takaa. Tietyllä tavalla huojentunut fiilis, että pääsee soittamaan kotiin ja suihkuun, mutta totta kai olisin halunnut jatkaa kisassa, Essi Unkuri kertoo ruutu.fi videolla.


Essi Unkuri

Essi Unkuri taistelee keskellä, vasemmalla Niko Saarinen ja oikealla Karoliina Tuominen. Kuva: Lars Johnson, Nelonen


Unkuri kertoo Selviytyjät viidakkokokemuksesta näin:

-Olin yllättynyt siitä, että sain tosi hyvin nukuttua, eikä ollut mikään hirveä nälkä. Tulin ihmisten kanssa toimeen ja tykkäsin kilpailuista. Kun kaksi viikkoa tuli lähemmäksi, alkoi henkisellä tasolla tulemaan raskaampi fiilis.


-Aika paljon olen ottanut osumaa, antibioottikuurit on meneillään, kun on tulehdus ranteessa ja kyljessä. Mutta olen ylpeä niistä, on ainakin tehty jotain, eikä vaan seisty siellä. Nää on taisteluarvet, ylpeydellä esittelen, Essi sanoo ja näyttää kameralle teipattua kättään.


Essi Unkuri
Essi Unkuri sai tulehduksen ranteeseen ja kylkeen Selviytyjät-realityssä. Kuvassa ranne ja kylki teipattuna: Kuva: Lars Johnson, Nelonen


Unkuri seurustelee Viljami Harjuniemen kanssa. Huvilalla omaan huoneeseen päästyään Unkuri soittaa puhelun poikaystävälleen.


Kyyneleet nousevat silmiin heti alkutervehdysten aikana, eikä Essi saa sanottua oikein mitään itkultaan.

-Ei poikaystäväkään tiennyt, mitä pitää sanoa, oli aika sokissa. Viimeksi se oli laittanut tänä aamuna viestiä, että se oli nähnyt unta, että tulin kotiin. Jotain ennettä siinä oli, Essi Unkuri saa sanottua häkeltyneenä.


Essi Unkuri ja Viljami Harjuniemi talvisissa tunnelmissa, kuva Unkurin Instagram-tililtä:Lue myös: Selviytyjät-tippuja Essi Unkuri paljastaa saarelta: “Miss Suomena se ei ole hirveän yleistä...”


Lue myös: Tätä et nähnyt TV:ssä: Kovana päsmärinä tunnettu Selviytyjät-kisaaja tuupertuu - Dramatiikkaa ilmassa


Selviytyjät Suomi Nelosella ja Ruudussa su klo 19.30

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: ruutu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»