Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Sanna Marin paljastaa Maria Veitolalle juhlinnastaan: "Haluaako sitä elää elämänsä niin, että..."

Vuoroin Vieraissa, Maria Veitola -ohjelmassa nähdään mittava julkkiskattaus. Ekassa jaksossa vieraana on Sanna Marin.

20.10.2022 klo 8:00

Vuoroin vieraissa, Maria Veitola

Toimittaja Maria Veitola ja pääministeri Sanna Marin leppoisissa tunnelmissa. Kuva: MTV3


Tunnetut suomalaiset ovat avanneet ovensa Maria Veitolalle kuudesti Kultaisella Venlalla palkitussa Yökylässä-ohjelmassa. Vuoroin vieraissa, Maria Veitola -ohjelmassa julkkiksia pääsee vastavierailulle Veitolan kotiin Helsinkiin.


Veitola asuu kerrostalossa arvokkaalla Punavuoren alueella. Maria Veitola ja vieras viettävät yhdessä päivän ja muistelevat, mitä vieraalle on tapahtunut sitten oman Yökylässä-jakson. Ohjelmatietojen mukaan luvassa on rehellistä pohdintaa ja valaisevia paljastuksia.


Vuoroin vieraissa, Maria Veitola

Maria Veitola oli yökylässä Sanna Marinin luona ja he mm. meikkasivat yhdessä ohjelmassa. Kuva: MTV3


Vuoroin Vieraissa, Maria Veitola -ohjelmassa nähdään mittava julkkiskattaus: Sanna Marin, VilleGalle, Kaija Koo, Jere Karalahti, Eija Vilpas ja Hannele Lauri, Mikko Leppilampi, Alma, Jani Toivola, Jutta ja Juha Larm sekä Pia Nykänen.


Ohjelma starttaa näyttävästi pääministeri Sanna Marinin jaksolla. Marin saapuu Veitolan, hänen puolisonsa Jotin ja poikansa Taiston kotiin.


Lue myös: Paljastus! Pääministeri Sanna Marin mm. meikkaa vessassa, "irrottelee" ja saunoo Yökylässä-jaksossa


Vuoroin vieraissa, Maria Veitola

Pääministeri Sanna Marin saapuu vieraaksi Maria Veitolan kotiin. Tässä he istuvat punavuorelaisella sohvalla. Kuva: MTV3


Naiset juttelevat pääministerikaudesta ja tulevista vaaleista. He pohtivat, miten pääministerin bailaaminen voi vaikuttaa siihen, miten kansa hänet näkee.

-Haluaako sitä elää elämänsä niin, että koko ajan varoo ja pelkää, eikä elä ollenkaan. Mä en ainakaan halua elää silleen, pääministeri Marin sanoo ohjelman trailerissa.


Lue myös: Muistatko? Sanna Marin sai porttikiellon tähän helsinkiläisbaariin - Tästä jupakassa oli kyse


Ohjelmassa on myös esillä Valtolan poika Taisto ja hänen ystävänsä Antti, jotka pääsevät esittämään huolenaiheensa pääministerille. Lisäksi Maria Veitola haluaa tietää, miten Sanna jakselee tämän hetkisen maailmantilanteen keskellä.


Vuoroin vieraissa, Maria Veitola

Maria Veitola saa vieraaksi Mikko Leppilammen, joka avautuu ohjelmassa elämästään. Kuva: MTV3


MTV:n tiedotteessa Veitola kertoo ohjelmaideasta:

-Olen luonnostani vieraanvarainen ihminen: kiitos varmaan verenperintöni ja karjalaisten juurieni. On siis erityisen mukavaa kutsua omaan kotiin sellaisia ihmisiä, joiden kodeissa olen itse saanut yökyläillä. Omaan kotiin kutsuminen on minusta myös suuri kunnia ja vastavuoroisuus on tärkeää.


Vuoroin vieraissa, Maria Veitola

Pia Nykänen kutsui Matti Nykäsen kanssa Veitolan kotiinsa v. 2017. Paljon on tapahtunut sen jälkeen ja Matti Nykänen on nukkunut pois. Kuva: MTV3


Mitä ohjelmassa sitten tapahtuu?

-Me vaan ollaan ja hengataan meillä: syödään, juodaan ja päivitetään kuulumisia. Puhutaan siitä, mitä on sattunut ja tapahtunut sitten viime näkemän. Katsomme myös pätkiä vanhoista yökyläilyistä ja olen saanut todistaa reaktioita kuten "huh miten keskeneräinen olin" tai "olin ihan hajalla, mutta esitin, että hyvin menee". Onneksi ihmiset katsovat useimmiten vanhaa itseään myötätunnolla ja suhtautuvat omaan kasvutarinaansa kauniisti, Veitola paljastaa.


Lue myös: Maisa Torppa jakso räjäytti Veitolan somen: "aidosti oikeasti itketti" "epäaitoa ja teeskentelyä"...


Lue myös: Maria Veitola sai pakit tänäkin vuonna - Tämä yksi pariskunta kieltäytyy aina Yökylässä-sarjasta


Lue myös: Iik! Maria Veitola sai tiukkaa komennusta Ile Uusivuorelta: “Mitä vit***uu, eiks sulla oo…”


Vuoroin vieraissa, Maria Veitola MTV3 ja MTV Katsomo

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»