Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Iik! Maria Veitola sai tiukkaa komennusta Ile Uusivuorelta: “Mitä vit***uu, eiks sulla oo…”

Maria Veitola on suosittu tv-toimittaja, jonka tähdittämä Yökylässä-sarja on kerännyt monia Kultainen Venla -patsaita.

21.8.2021 klo 10:00

Maria Veitola

48-vuotias Maria Aleksandra Veitola on suomalainen radio- ja televisiotoimittaja, käsikirjoittaja sekä talk show -emäntä. Kuva: KKM


Maria Veitola on kyläillyt ja yöpynyt kymmenien julkkisten kotoa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassaan. Hän on painanut päänsä tyynyyn niin mm. Dannyn ja Erika Vikmanin, Maisa Torpan, Jorma Uotisen, Miina Äkkijyrkän ja Renny Harlinin kotona.Mutta miten on, päästäisitkö itse kamerat kotiisi samalla formaatilla?

- Päästäisin, ei koti ole mulle selllainen pyhättö, ettei sitä saisi kukaan nähdä. Ehkä se olisi kiinni siitä yökyläilijästä sitten!, Veitola heittää.


Maria Veitola

Lähihoitaja, lentoemäntä, Miss Bikini ja tosi-tv-julkkis Maisa Torppa ja Maria Veitola selfiessä. Kuva: MTV3


Lue myös: Maisa Torppa jakso räjäytti Veitolan somen: "aidosti oikeasti itketti" "epäaitoa ja teeskentelyä"...


Yökylässä-ohjelma on palkittu jo useammallakin Kultainen Venla -pystillä. Mitä Kultaiset Venla -palkinnot sinulle merkitsevät?

- Ne merkitsevät todella paljon, sillä se on ammattikunnan antama palkinto. Kaikki me ammattikunnan sisällä tiedetään, mitä tämä ohjelman tekeminen on ja tiedetään ne lainalaisuudet. He tietävät, ettei tämä niin yksinkertaista ole. Olen siitä erityisen ylpeä, että saamme sen keskustelusarjassa. Rakastan itse hyviä keskusteluja ja jaksan aina vaan inspiroitua tästä ohjelmasta uudestaan ja uudestaan. Mun mielestä tv:ssä on hyvin vähän keskusteluohjelmia, Veitola pohtii.


Kunnianhimo ei ole laskenut saatujen palkintojen myötä, päinvastoin:

- Venloja on tullut niin monta ja aina ajattelee, ettei niitä varmaan enää tule, mutta onpa tullut. Meidän kunnianhimo ei ole lerpahtanut vuosien varrella, vaan tehdään aina paras kausi, Veitola hehkuttaa.


Maria Veitola

Tuure Kilpeläinen ja Manuela Bosco sekä Maria Veitola. Kuva: MTV3


Lue myös: Ooo, mitä magiaa! Näin Tuure Kilpeläinen ja Manuela Bosco rakastuivat - Tässä on pieni Paloma-tytär


Missä pidät itse Kultainen Venla -patsaita kotonasi?

- Suurin osa on tuotantoyhtiön kirjahyllyssä, mutta tämän uusimman osalta pyysin, että saisinko tämän yhden kotiin. Tai itseasiassa sen en ollut minä, vaan Ile Uusivuori, joka istui mun vieressä gaalassa ja sanoi, että “Mitä vit***uu, eiks sulla oo muka yhtään noita kotona?” Eija Vilpas komppasi “Siis Maria todellakin, sun pitää saada yksi kotiin”. Nyt mulla on yksi kotona olkkarin kirjahyllyssä, eikä perinteisesti vessassa.


Lue myös: JULKISTUS: Tässä uudet Yökylässä Maria Veitola "vieraat" - Sanna Marin, Sampo ja Minttu Kaulanen...


Yökylässä Maria Veitola mtv.fi

Katso ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat