Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Maria Veitola sai pakit tänäkin vuonna - Tämä yksi pariskunta kieltäytyy aina Yökylässä-sarjasta

Suosikkiuusinta: Yökylässä Maria Veitola avaa katsojille ovet julkkisten koteihin.

18.9.2021 klo 10:00

Maria Veitola

Maria Veitolan luotsaama Yökylässä-ohjelma on palkittu usealla Kultainen Venla -palkinnolla. Kuva: KKM


Maria Veitola yökyläilee suomalaisten julkkisten luona ja menossa on jo suosikkiohjelman 7. kausi.Kultainen Venla -palkitussa sarjassa ja kyläillessä sattuu ja tapahtuu, mutta mikä oli yllättävin vierailu tällä kaudella?

- Kaikki on jonkinlaisia yllätyksiä! Tutustuin Janne Katajaan Masked Singerin kuvauksissa. Nyt pääsin viettämään hänen kanssaan 1,5 vuorokautta ja todistamaan hänen aivan tajutonta energiaa, vauhtia ja rytmiä, se ei hidastunut hetkeksikään!, Veitola huudahtaa.


-Toinen yllätys oli Sampo ja Minttu Kaulanen. En tuntenut heitä ennestään, olin lukenut vain raflaavia ja hurjia otsikoita etenkin Samposta. Oli ihanaa kokea hyvin itsessään sinut olevat rauhalliset ja maadoittuneet ihmiset, se oli iso yllätys.


Lue myös: Kyläkauppias Sampo Kaulanen avautuu isänsä itsemurhasta: "Vitu**i vaan niin paljon, ettei..."


Maria Veitola

Sampo Kaulanen, Minttu Murphy-Kaulanen ja Maria Veitola puhuvat syvällisiä aamupalapöydässä. Kuva: MTV3


Maria Veitola

Janne Kataja kutsui Maria Veitolan yökylään ja Veitola yllättyi Katajan energisyydestä. Tässä hetki rauhaa sohvalla. Kuva: MTV3


Jos mietitään kaikkia menneitä kausia, niin kenen luokse haluaisit uudelleen yökyläilemään? Miksi?

- Sellaiset ihmiset ovat kiinnostavia, joiden elämä on muuttunut paljon. Olin kesällä Renny Harlinin ja hänen puolisonsa kihlajaisissa. Oltiin Rennyn luona Yökylässä-ohjelmassa Kiinassa ekalla kaudella ja hän oli hyvin yksinäinen. Tuolloin puhuttiin paljon parisuhdeasioista ja kumppanin löytämisestä, sillä hän oli juuri eronnut silloisesta puolisostaan ja haaveili suomalaisesta naisesta. Nyt muutama vuosi myöhemmin pääsin todistamaan uuden elämän alkua.


- Myös Jutta Larm olisi kiinnostava. Hän eli silloin vielä edellisen puolisonsa kanssa ja on nyt elänyt jo vuosia Juha Larmin kanssa. Tai Jare Tiihonen, millaista elämä on nyt kun hän ei ole enää Cheek.


Lue myös: Masennuksesta kärsinyt Paula Vesala rehellisenä: "Menin sossuun, jos he olisivat voineet auttaa"


Maria Veitola

Paula Vesala kutsui Maria Veitolan kotiinsa Karhusaareen. Kuva: MTV3


Olet kertonut, että kaikista maailman ihmisistä haluaisit mennä presidentti Niinistön ja Jenni Haukion luo yökyläilemään. Onko presidenttipari edelleen valintasi, jos saisit valita kenet vaan mukaan ohjelmaan?

- Edelleen on sama, en vaihda vastaustani. Tämä toivelista toteutuu pikkuhiljaa. Joku on sanonut aiemmin ei, sanookin nyt joo. Mutta presidenttipari ei lähtenyt mukaan tälläkään kertaa.


Lue myös: Iik! Maria Veitola sai tiukkaa komennusta Ile Uusivuorelta: “Mitä vit***uu, eiks sulla oo…”


Yökylässä Maria Veitola MTV3 ja mtv.fi

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat