Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Rakastuneet Elina Gustafsson ja Ansku Bergström avasivat kotinsa oven - Mistä syntyy parin kemia?

Yökylässä Maria Veitola uudet jaksot alkavat helmikuussa. Mukana ovat myös Elina Gustafsson ja Ansku Bergström.

20.1.2023 klo 7:00

Yökylässä Maria Veitola

Elina Gustafsson ja Ansku Bergström tapasivat ja rakastuivat Tanssii Tähtien Kanssa -suosikkiohjelmassa v. 2021. Kuva: KKMKuudesti Kultaisella Venlalla palkittu Yökylässä Maria Veitola palaa. Yökyläreissut kuljettavat Veitolan taas ympäri Suomea ja jopa maan rajojen ulkopuolelle. Sarjassa vieraillaan tuttuun tyyliin julkisuudesta tunnettujen suomalaisten kodeissa.


Elina Gustafsson ja Ansku Bergström tapasivat Tanssii Tähtien Kanssa -suosikkiohjelmassa, kun Bergström opetti Gustafssonia. Naiset rakastuivat ja nyt he avaavat ovet kotiinsa Yökylässä-ohjelmassa.


Yökylässä Maria Veitola

Elina Gustafsson, Maria Veitola ja Ansku Bergström. Kuva: MTV3


Ansku Bergström on jakanut pariskunnan yhteiseloa Instagram-tilillään. Katso kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:
Kuvauksissa käytiin metsäretkellä ja keskusteltiin mm. syrjinnästä ammattiurheilussa. Pariskunnan rakkaustarinaa kiinnostaa, joten on luonnollista, että keskustelua käydään myös rakkaudesta ja pariskunnan välisestä kemiasta.Alkavalla kaudella ovensa ja mielenmaisemansa avaavat Elina Gustafssonin ja Ansku Bergströmin lisäksi Katja Ståhl, Andy McCoy ja Sofia Zida, Aake Kalliala, Jade Nyström, Valtteri Bottas, Kerttu Rissanen ja Sami Uotila, Pilvi Hämäläinen, Petteri Orpo sekä Päivi Lipponen.


Yökylässä Maria Veitola

Maria Veitola kohtasi uudella Yökylässä-kaudella mm. Katja Ståhlin ja he kävivät mm. hevostallilla. Kuva: MTV3Lue myös: Yllätys: Andy McCoy ei päästä Maria Veitolaa yökylään omaan kotiinsa - Esittelee salaperäisen Sofian


Lue myös: Sanna Marin paljastaa Maria Veitolalle juhlinnastaan: "Haluaako sitä elää elämänsä niin, että..."


Uusi kausi käynnistyy MTV:llä torstaina 2.2. klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat