Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Putous-Pilvi: Silloin meni hirvee kauhu kroppaan ja kylmä valahti

Pilvi Hämäläiselle on tullut totaalipimennys - blackout - kesken suoran lähetyksen. Miten käy Make-vauvan kanssa ensi lauantain finaalissa?

4.12.2018 klo 7:00

Putous

Pilvi Hämäläinen on Putouksessa konkari, sillä hän on mukana nyt kolmatta kautta. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Live-lähetys on aina jännittävä. Kun siihen lisätään improvisaatiota studioyleisön ja reippaasti yli miljoonan kotikatsojan edessä sekä sketsihahmokisa, jännityskertoimet monikertaistuvat.

- Minulle on käynytkin Putous-livessä niin, että yhtäkkiä löi aivan tyhjää, en muistanut yhtään, mitä mun pitää seuraavaksi sanoa. Hirvee kauhu meni kroppaan, kylmä valahti, kunnes yhtäkkiä taas muistin, mihin suuntaan piti olla menossa, kolmatta kautta Putouksen jengissä mukana oleva Pilvi Hämäläinen kertoo Nauris.fin haastattelussa.


Putous

Pilvi Hämäläisen esittämä Make-vauva on mukana Putous-finaalin sketsihahmokisassa Taika-Pasin ja Barbi de Voron kanssa. Kuva: MTV3


Jäätyminen ja muistamattomuus ovat näyttelijän kauhuja, joista moni näkee painajaisia ennen esitystä. Hämäläinen on asian kanssa suhteellisen sinut.

- Kyllä siitä selviää, jos menee blackoutiin. Putouksessa on ihanaa se, että mitä tahansa voi tapahtua. Jos jäätyy täysin tai mitä vain tapahtuu, se on sitä livelähetyksen hurmaa ja ihanaa. Katsojanakin jännittää, että miten noi nyt selviää, Hämäläinen filosofoi ja kirkaisee perään:

- Tai no, olishan se ihan hirveetä jäätyä, mitä mä nyt selitän!


Putous-finaali MTV3:lla la 8.12. klo 19.30.

Katso ohjelmatiedot Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat